دیر گفتی دیشب با آبجوش سر کردم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیر گفتی دیشب با آبجوش سر کردم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کشیدن دندون عقل تا حد زیادی بستگی به دکترش داره . اگه بلت باشه هیچ دردی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ ربطی به ردیف بالا و پایین نداره
وقتی دندون عقل به عصب میرسه دردشو نمیشه با یه باکس ژلوفن و آموکسی سیلینو کوفتو زهر مار کنترل کرد باید بکشی . اتفاقاً باعث میشه جا برای دندون کناری باز بشه و صورتت گرد بشه و فرم بگیره ( خوشجیل موشجیل بشی لب غنچه ای )
و اما توصیه همیشگی من : همیشه قبل کشیدن دندون حتماً یه بسته آموکسی سیسلین مصرف کنین تا عفونت زیر دندون از بین بره و بعد کشیدن درد نکشین
امضاء : دندانپزشک اسی
من اگه همچین دختر خاله ای داشتم... (sm178) هیچی بگذریم ... (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاخره یه جوری باید این غول رو خواب کنی (sm120) این غولی که من میبینم اگه بیدار بشه قطع نخاع میشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادهدونه و رازک مصرف کن اگه نشد کافور بریز دیگه بیدار نمیشه (sm2)(sm2)
واقعا با وجود همچین نوازنده ی چیره دستی چرا صفاریان مجرد مونده ؟؟؟ چرا ؟؟؟؟ (sm1)(sm2)
خو دیوث غرور واموندتو بزار کنار یه بار از موسیقی سنتی تعریف کن یه شاخه گل بخر برو پیشش بگو عزیزم واسم کمانچه بنواز (sm2)
دهن سرویس اگه بیدار نشه که دیگه به درد نمیخورم (sm2)نقل قول:
این گوینده ی اخبار ساعت 9 هم الان داره خبر میگه بد چیزی نیست (sm2)
(sm2)باید افسار این غول رو در دست بگیری تا با دستورت بیدار بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)یکی اینو از برق بکشه(sm2)نقل قول:
(sm30)نقل قول: