(sm155) خو درس شد دیگه من رفتم ..
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm155) خو درس شد دیگه من رفتم ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمق بت گفتم درایورت برا ویندوز 10 نیست بلوک کرده نرم افزارو نمیفهمی دیه ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) درایور ویندوز 7 رو فک کنم رف رو وین 10 نصب کنه بلوگ شده بود ..
حامد نیک پی - هر نفس (sm50)
اینو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عارف نه عارف (sm2)
استاد اندی جون عشق منه (sm127) با مرامه(sm19) با محبته(sm19) یه پارچه آقاست (sm127) منو یادش نرفته (sm74)(sm120) مثه تو نامردا عظما نیست (sm39)(sm120)
نشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب برای 10 بده
امشب ساعت 9 : گلدن استیت - کلیولند - شبکه ورزش با 48 ساعت تاخیر
له شدن تخت و تاج پادشاه زیر پاهای استیپ دیدن داره(sm120)
استیپ 35 امتیاز - لبرون 16 امتیاز !!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عودِ میلاد درخشانی (sm50)
(sm172)