من خودمم راضی به این اتفاقا نیستم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من خودمم راضی به این اتفاقا نیستم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخر فصل با ایکر خدافظی کن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا کنه خدافظی باشکوهی بشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی با توجه به شناختی که از خوش یمنی خودمون دارم انتظار داشتم حداقل 1 ماهی سایتُ به فنا بدی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه جام دیگه هم به زودی میگیره افتخاراتش تکمیل میشه(sm120)نقل قول:
به خودم امیدوار شدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا کنه یو سی ال و لیگ باشه (sm120)نقل قول:
بازم هافنهایم گرفتم دارم به ما میرم(sm120)نقل قول:
نمیدونم چرا هر وقت حرف حق زدم سانسورم کردن (sm120)
بزغاله تکمیل میشه. اونا رُ که داره....(sm120)نقل قول: