لطفا برای تهیه البومها باید چیکار کرد
نمایش نسخه قابل چاپ
لطفا برای تهیه البومها باید چیکار کرد
راستی محمد جان خوب شد یادم انداختی ، منم میخواستم این آلبوم های لوریس رو داشته باشم
یه چیزی بگو که تو چنته داشته باشم و آپ کنم (sm10)
پرهام همه چی داره، هفت هشت تا از ماهور بگو آپ کنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm77)(sm77)
همش 3،4 تا از ماهور دارم که 2،3 تاشم آپ کردم قبلا (sm72)
دستت درد نکنه، خب هفت هشت تا از آوای شیدا یا آوا خورشید، باربد هم قبوله (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 6 7 تاشو دارم cd از موسیقی نواحی خواستید بگید آپ کنم.....
(sm121)نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدا حتما باید 7،8 تا آپ کنم واس خاطر لوریس؟؟؟
اونوقت باس یه تجدید نظری داشته باشم تو افکارم (sm148) (sm88)
دوستان خوبم این تاپیک برای همدلی و همراهی زده شده. قرار است در حد توان مشارکت داشته باشیم. ضمنا لازم است نسیت به هم دست و دل باز باشیم و اگر کاری از دستمان بر می آید دریغ نکنیم. کار ما مشارکت است نه معامله.
دوستان امکانش هست آلبوم بوی دیروز 28 از فریبرز لاچینی رو گروهی بخریم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Muhammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقریبا همین چیزی که پرهام گفت... موسیقی فیلم و تئاتر و کارهای آموزشی و ... برای من اولویت های آخره....نقل قول:
قبلا هم گفتم سلیقه شخصی من جمع کردن آلبوم های سنتی و کلاسیک و کارهای بی کلامه ولی باز هم تابع جمعم