جالبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
جالبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود کنین حالشو ببرین(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر وقت زیزو تو فرانس بود من هوادارش بودم (sm50)
هر وقت بکام تو انگلیس بود من هوادارش بودم (sm50)
هر وقت کرسپو و باتیستوتا تو ارژانتین بودن هواداراش بودم (sm50)
حالا همشون رفتن و من مانده ام بی تیم و تنها (sm50)
کلا حزب بادی بودم واسه خودم (sm14) ولی همیشه فرانس رو بیشتر از بقیه دوست داشتم و بزودی اواتار واران به حمایت از فرانس گذاشته میشه (sm14)
اسطوره برزیل رو نشوندن وسط مسخره میکنن این اسکلا(sm25)
دانلود فیلم ایرانی معراجی ها با کیفیت عالی - حجم 898 مگ - فرمت MKV
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نام فيلم: معراجی ها
ژانر: اجتماعیکارگردان: مسعود ده نمکیستارگان: اکبر عبدی ، دانیال عبادی ، بهاره افشاری ، مهران رجبی ، سید جواد هاشمی ، پورانودخت مهیمنتاريخ انتشار: 1393
Expressleech
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
UploadBoy.com
RioUpload.com
Filemoney.com
اسکرین شات
(sm2)
مارادونا پس از اطلاع از محرومیتش به دلیل مثبت بودن نتیجه آزمایش دوپینگ در جام جهانی 1994:
"پاهایم را بریدند"
میثاقی دیشب خودشو جر داد از بس برای رونالدینیو تبلیغ کرد
پست وحید آخرین پسته ولی اسم منو میزنه حتی بعد از رفرش(sm29)
بي خيال بابا (sm70)
من دليل حضور اين مرتيكه نمك و لوس جاوداني رو نفهميدم (sm55)
سر جهازي برنامه سازي شده انگار (sm14)