فقط عکس افشین قطبیت یادمه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فقط عکس افشین قطبیت یادمه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو عددی نیستی آخه عشقم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81) شیدا (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم وحیدـه؟ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هویت خود را بازیافتیم (sm59)
لولوفر تو چرا نمی میری (sm102)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nilofar2000 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشحال شدم(sm121)
کل وهم بای(sm10)
تا حلوای تو رو نخورم جایی نمیرم(sm102)(sm58)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Vahid. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوس قلیه کردم گفتی بوشهر (sm81) (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nilofar2000 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی باباش رکورددار حفاری و کله گنده...(sm25) یکی باباش امسال که ارتقا بگیره و از معاونت به ریاس برسه دیگه گرید اداری بالاترش نیست (sm77)(sm74)
یکی باباش از سال 53 حفارـه رفتیم بازدید از دکل گفت من پسر فلانی ـم تا کمر جلوش خم شدن (sm1) تو بگو دیگه جایی میمونه که منم به چشم بیام؟ (sm81)