خبر جدید :
ظاهرا استاد سیاوش قمیشی از اینکه اثر جدید به طور انحصاری ، فقط از Bia2 پخش بشه ، شاکی بوده و این قضیه با پادرمیانی آرمین هاشمی حل شده
همه پای یک رادیو جوان در میان است ! شک نکنین
نمایش نسخه قابل چاپ
خبر جدید :
ظاهرا استاد سیاوش قمیشی از اینکه اثر جدید به طور انحصاری ، فقط از Bia2 پخش بشه ، شاکی بوده و این قضیه با پادرمیانی آرمین هاشمی حل شده
همه پای یک رادیو جوان در میان است ! شک نکنین
مثل مافیا شدننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه میخواد تیزر کار این هفته پخش بشه (sm74)
خدا به داد برسه
احتمالا کار میره برای آخر خرداد(sm25)
کوجی(sm39)
مگه نميگه 8 خرداد (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بعید میدونم 8 تیر هم بیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه میخواد تیزر موزیک ویدئو بیاد
کارهای ساوش قمیشی همیشه تاخیر زیاد داره
باع (sm29) خوشحال شديم گفتيم زود ميادنقل قول:
همش تقصیر این مرتیکه کوجیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4 دقیقه ویدئو رو میخواد ادیت کنه 4 ماه لفتش میده
دموی تصویری اثر جدید استاد اومد
کوجی از همون اتاقی که موزیک ویدئو چی میشد اندی رو کار کرده بود استفاده کرده
چند تا نوازنده آوره تو اتاق با یه دختر ، مثل همیشه
کار هم slow نیست 100% ، یه چیزی تو مایه های همون کار تردیده ( با توجه به حرکات نوازنده ها تو همین دموی 30 ثانیه ای )
سرعتم اونقدر بالا نیست که آپ کنم دمو رو
نوید جان دست بجنبون
داره آپ ميشه
سرعت پايينه (sm29)
دمت گرمنقل قول:
من که سرعتم افتضاحه