طرز نگاهت اون صورت ماهتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebi2014 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشمای نازت دل عاشق نوازت
امید - طرز نگاهت
نمایش نسخه قابل چاپ
طرز نگاهت اون صورت ماهتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebi2014 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشمای نازت دل عاشق نوازت
امید - طرز نگاهت
شب من شب من شب نمیشه اگه تو یارم نباشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی آسمون عشق تو تک ستاره م نباشی
لیلافروهر - شب من
(sm2) (sm222)
گل عشق و از نگاهتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل یک ستاره چیدم
اومدی از پشت ابرا
از تو قصه و کتابم
امید - گل رویایی
نقل قول:
ثانیه ثانیه صدات حس آروم نفسات
مثل اولین باره نمیذاره که دیوونه نباشم
میرسم از تو به خودم شکل لبخند تو شدم
بیقراره این عشقو پریشونیو دیوونگیاشم
احسان خواجه امیری - ثانیه
آن دوست که من دارم وان یار که من دانمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیرین دهنی دارد دور از لب و دندانم
محسن چاوشی _ پریشان
رویا فقط تو بودی با من مهربوننقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جای تو بین ابراست عرش آسمون
رویا دلم میگیره وقتی تو نیستی
بیا واسه همیشه کنارم بمون
اندی - رویا
نه نرو تنهام نذار من عاشقتم دیوونه وارنقل قول:
نه نه نرو تنهام نذار من عاشقتم دیوونه وار (sm14)
سیروان خسروی _ نه نرو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شقایق اینجا من خیلی غریبم
آخه اینجا کسی عاشق نمی شه
عزای عشق غصه ش جنس کوهه
دل ویرون من از جنس شیشه
داریوش - شقایق
عشق چیز عجیبیه جدانقل قول:
تا ابد تو دلت نمی میره
هم بهت حس زندگی میده
هم ازت زندگیتو میگیره
کامران هومن - عشق چیز عجیبیه جدا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قلب تو قلب پرنده
پوستت اما پوست شیر
زندون تن و رها کن
ای پرنده پر بگیر
ابی - پوست شیر