حالا همه رو که شوخی کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط moein1366 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما هر چندو وقت یه بار تونستی یکیشونو بذار
ممنون(sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا همه رو که شوخی کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط moein1366 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما هر چندو وقت یه بار تونستی یکیشونو بذار
ممنون(sm10)
بروی چشم.حتما(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اللهم صل علی محمد و آل محمدنقل قول:
تبریک میگم این هفته وحدت رو به همه دوستانم و همه برادران شیعی و اهل تسنن.ان شالله که ایام به کامتان باشد.
من دوتا درخواستی از دوستان خواستم که زبونم مو در آورد از بس که گفتم،ولی متاسفانه کسی محل نگذاشت.حالا دوباره درخواست میکنم شاید شب عید،عیدی به ما بدی.من موزیک ویدئو دلم تنگته با اخرین کیفیت و کنسرت تاجیکستان رو میخوام.ممنون از تلاشهات معین جان.خیلی مهربونی(sm10)
از اقا جواد هم بخاطر کنسرتی که گذاشت ممنونم.ولی کیفیتش اصلی نبود.(اگه اشتباه نکنم)
دوست عزیزم من کی بی محلی کردم آخه؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط روزگار [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هرچیزی که شما گفتید رو قرار میدم ، شما لطف داری که تا حالاشمهمراهیمون کردی دوست گلم
امیدوارم ناراحت نشده باشی و قبول دارم که از درخواستهای شما در تاپیک قرار داده نشده
من درخواستهای شما رو با کیفیت اورجینال دارم و قرار میدم ، باز هم عذرخواهی میکنم ازت و این هم بدون که همیشه حق با شما بوده ، همیشه حق با شماست ، عیدتون هم پیشاپیش مبارک (sm127)(sm176)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط روزگار [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون.بر شما هم مبارک باد این ایام.(sm176)
چشم حتما براتون میذارم ویدئو را ولی دوست عزیز کنسرت تاجیکستان بیش از 1 گیگ حجم داره و باکیفیت هستش ونمیتونم همه رو آپ کنم.ولی سعی میکنم شب عید از اون کنسرت براتون بذارم.ممنون از محبتت(sm127)(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saleh16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایول به صالح با این عکس پروفایل قشنگت.بازیگر سریال فرا از زندان بود.یادش بخیر
شما لطف داری دوست عزیزم ، الکساندر ماهون یا همون ویلیام فیکنرنقل قول:
نوشته اصلی توسط aminkeshavarz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدیدترین فیلمشم لاکپشتهای نینجاست و یکی از نقشهای اصلی هست
پیشنهاد میکنم همه ببینند ، این مرد فوق العاده ست ، یعنی بعد هیث لجر با بازی جوکر تو فیلم شوالیه تاریکی
من ویلیام فیکنر رو قبول دارم تو دنیا ، ستاره ی تکرار نشدنی ... (sm93)
با درود بر همه زحمت کشان و خلق کنندگان این تاپیک و تاپیک تمام خوانندگان دیگر در این سایت بی ادعا . دوستان کمک کنید
دوستی در یکی از صفحات ورژن های چند آهنگ را درخواست کرده بودند و میخوام بگم منم عاشق اون کارها هستم که استاد معین ترانه هایی را مثل عاشقتم واویلا ، حیران و نیرنگ و ننه و سکه و چند ترانه دیگر را به صورت تمرینی خوانده بود و یاد آن سالها که در دهه 70 بودبخی. شایعه شده بود که ترانه ها را در حین تمرین از او کش رفته و فروخته اند به خدا خیلی شنیدنی هستند
خواهشن هر کی داره در این تاپیک بزاره. با سپاس از همه و تبریک هفته ی باشکوه وحدت وآرزوی شنیدن خبر های خوب در این هفته برای تمام ایرانیان عزیز و برون رفت از بهانه جویی های بد خواهان ایران عزیزمان و رفع بن بست موجود برای ارتقای روحیه ی ملی همه 80 میلیون ایرانی و یکپارچگی و اتحاد تمام جریانات و جناح ها در سر زمین محبوبمان ایران - عاشق صلح جهانی هستم و عاشق شادی بچه ها و زندگی هدفمند برای همه و عاشق اذان با صلابت و ملکوتی استاد مرحوم رحیم موذن زاده اردبیلی - یا علی
با درود بر همه زحمت کشان و خلق کنندگان این تاپیک و تاپیک تمام خوانندگان دیگر در این سایت بی ادعا . دوستان کمک کنید
دوستی در یکی از صفحات ورژن های چند آهنگ را درخواست کرده بودند و میخوام بگم منم عاشق اون کارها هستم که استاد معین ترانه هایی را مثل عاشقتم واویلا ، حیران و نیرنگ و ننه و سکه و چند ترانه دیگر را به صورت تمرینی خوانده بود و یاد آن سالها که در دهه 70 بود بخیر. شایعه شده بود که ترانه ها را در حین تمرین از او کش رفته و فروخته اند به خدا خیلی شنیدنی هستند
خواهشن هر کی داره در این تاپیک بزاره. با سپاس از همه و تبریک هفته ی باشکوه وحدت وآرزوی شنیدن خبر های خوب در این هفته برای تمام ایرانیان عزیز و برون رفت از بهانه جویی های بد خواهان ایران عزیزمان و رفع بن بست موجود برای ارتقای روحیه ی ملی همه 80 میلیون ایرانی و یکپارچگی و اتحاد تمام جریانات و جناح ها در سر زمین محبوبمان ایران - عاشق صلح جهانی هستم و عاشق شادی بچه ها و زندگی هدفمند برای همه و عاشق اذان با صلابت و ملکوتی استاد مرحوم رحیم موذن زاده اردبیلی - یا علی
دوستی در یکی از صفحات ورژن های چند آهنگ را درخواست کرده بودند و میخوام بگم منم عاشق اون کارها هستم که استاد معین ترانه هایی را مثل عاشقتم واویلا ، حیران و نیرنگ و ننه و سکه و چند ترانه دیگر را به صورت تمرینی خوانده بود و یاد آن سالها که در دهه 70 بود بخیر. شایعه شده بود که ترانه ها را در حین تمرین از او کش رفته و فروخته اند به خدا خیلی شنیدنی هستند
سلام دوست عزیز ، ممنون از لطفی که به دوستان و تاپیک خودت داری ، من ورژن اولیه اون کارهارو ندارم وگرنه براشون آپ میکردم ، امیدوارم دوستان هم همکاریبیشتری کنند و شما هم به درخواستهایی که کردی برسینقل قول:
نوشته اصلی توسط ENSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این روزهای خوبی که در پیش هست هم به شما تبریک میگم
با تشکر (sm93)
استاد معین و مسعود امینی
تصاویر کنسرت استاد در لاس وگاس 2015
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام به همگی
ممنون از مدیر عزیز بابت این تاپیک زیبا من از طرفدارای استاد معین نازنین هستم یه کنسرت زیبا از استاد دارم که در سال 2013 در استرالیا اجرا شده و توش ترانه «به دیدن من بیا مهتاب در اومد» بانو هایده رو اجرا کرده اگه مایل بودید آپلودش می کنم اینم عکساش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه عکس باحالی.شده شبیه احمدی نژادنقل قول:
سلام معین جان.منم تبریک عرض میکنم این عید بزرگ را به همه مسلمانان بخصوص شما و همه دوستان خودم در این تاپیک.نقل قول:
دوست عزیز موزیک ویدیو قدیمی لیلی ومجنون و موزیک ویدئو وقتی سرت روشونمه رو ميخواستم.اگه امکانش هست برام بذار.ممنون از زحماتت
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط madar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون از لطف شما.(sm127)
بروی چشم،براتون قرار میدم....
(sm142)(sm142)(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط aminkeshavarz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدیر هر وقت شما با کیفیت اورجنال داری و منم چندبار درخواست کردم و به درخواستم نرسیدم فایده چی داره.عید شماهم مبارک(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط saleh16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام معین جاننقل قول:
اگه امکانش فرداشب،موزیک ویدئو محشر ورژن دومش رو بذار.خیلی کمیابه
یه چند روزی در تاپیک بود و الان هرچه دنبالش میگردم نیست.دستت طلا(sm176)
نقل قول:
خسته نباشید آقا معین 1366 عزیز و دوست داشتنی
آقا معین اون 2 ورژن عاشقتم واویلا رو نسخه صوتی این آهنگ رو داری
این دو ورژن رو خیلی نیاز دارم اگه بذاری یک دنیا زحمت کشیدی
آقا معین 1366
میخواستم بدونم که معین آهنگی به اسم محشر داره میشه بهم بگی تو کدوم آلبوم معین هست
بازم ازت متشکرم
میکس چند تا اجرای کنسرت معین و سیاوش در تورنتو دیدنش خالی از لطف نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdii [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام مهدی جان
ورژن اول اهنگ نیرنگ (عاشقتم واویلا)
ترانه محشر یا بی بی گل هم در آلبوم بی بی گل هستش.
متاسفانه اخیرا معین مثل گذشته روی کاراش تمرکز نداره و به هیچ وجه وسواس سابقو نداره(sm74) (sm74) معینِ قبل از دلم تنگته کجا و بعد اون کجا؟؟(sm98)
بیشتر سرگرم کنسرت شده استاد و اگه ام فعالیتی میکنه به نظرم واسه همینه...آخه چراااااا؟؟؟(sm25)
ژولیت و معین نازنین[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سمت راست : استاد معین در بچگی
سمت چپ : یکی از اقوام ایشون
سند معتبری هست که این بچگی استاد هست.مدیر؟
نه ولی ، از نویسندگان سایت استاد معین و مسئول فیس ... شون که صحبت کردم گفتن درستهنقل قول:
مدیر جان شما بزرگ مایی.عیب نداره یه سوالی بپرسم؟
نه بفرمایید دوست حوبمنقل قول:
ما از روز اول با هم قول و عهد بستیم که تا آخر تاپیک دست به دست همیگه و پشت سرهم تاپیکی ماندگار از استاد معین بجا بذاریم.ولی متاسفانه مدتیه که این حس دوستی و رفاقتی به حس رقابتی جایگزین شده.میتونی دلیلش رو بگی؟
دقیقا همینطوره که شما میگی و حرفت رو هم تایید میکنم ، خودمم درست نمیدونم چرا ، نظر شما چیه؟؟نقل قول:
چرا اینجوری شد؟؟ (sm178)
گفتم شما بزرگ مایی و قطعا همینطوره.ولی خیلی خیلی عذر میخوام و خیلی ببخشید مدیر جان.میتونی یک خط در باره این جمله الان بنویسیدوست عزیز تشکر شما نشانه ی شخصیت شما و باعث دلگرمی ماست
چون همیشه پیش خودتون فکر میکنید من راجب معین بیشتر میدونم در صورتی که اشتباه میکنید زمانی بیشتر میدونید که دست به دست هم بدید و راجب استاد اطلاعات بیشتر کسب کنید
چطور مگه دوست خوبم؟؟نقل قول:
من این جمله رو رعایت نکردم؟؟