من اذیتش میکنم.. جدی نگیرین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossain [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من اذیتش میکنم.. جدی نگیرین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossain [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف مفت نزن (sm120)خودم ریلیز میکنما (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آماده پخشه گفتن قبل کنسرت لاس وگاس میاد ولی خوب در دسامبر اتفاق غیر منتظره می افته ( اینو گفتم اگه نیومد تقصیر من نیست (sm2) )
همه چی رو واسه ریدن اماده میکنی که نیومد بگی من نبودم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه من مسئول ریلیز آهنگم ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه پیج سیاوش خوبه یه هفته قبل ریلیز میزنه تمرین برای آهنگ جدید (sm120)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه تو مسئول اخبار کذب و دلمردگی در بین جوانان با ایمان و متعهد هستی(sm2)
(sm2) تو نگران نباش ، دیگه کسی نگران تک آهنگای سیاوش نیست (sm25) همش شده آفات داخلی(sm3)نقل قول:
یکی از این افات داخلی تو هستی که حس اهنگ رو از بین میبری با اخبار کذب(sm2)نقل قول:
آهنگساز: استاد سیاوش قمیشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه سرا: شبنم حکیم هاشمی
تنظیم کننده: فرد میرزا
------------------------------------------
((نکته: این تیم هنری همونایی هستن که تراک بی نظیر "فرشته" در آلبوم "یادگاری" استاد قمیشی رو تولید کردند))
همه چی اوکیه با بازگشت فرد میرزا
فقط شعر قوی و تکراری نباشه حله
احسان.. اهنگ سیاوش امشب نیاد باید دارت بزنم(sm98)(sm2)
(sm98) حرف مفت نزن امشب نمیاد (sm120)نقل قول:
خودت گفتی امشب میاد(sm3)(sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جالبه منتظریم استاد
پشت صحنه موزیک ویدیو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتظرم
دوستان میاد امشب؟
آمدن؟
دو مین نگه دار توت
مرسی خسته نباشی سرعت عمل(sm10)
ممنون.
کاور قشنگیه.اما کت استاد اتو نداره چرا؟
سادگی استاد عالیه
سرعت دانلود خوب نیست.
- (sm50)
در کل بد نیست
1دقیقه اولش خوبه
بعد میره تو مخ . صدا جیر جیر سوسک انگار میاد!
با تمام احترام به استاد.در حد شما نبود
تنظیم کننده کار بسیار ضعیف عمل کرد
استاد چندتکیه که افول کرده
به امید بازگشت استاد.
1080 HD
HD 720
HD 480
متن ترانه رو بی زحمت یکی بذاره
سپاس
بد نبود
ولی خب انتظار بیشتری داشتم
شعرش خوب بود
بد بود (sm172)
آهنگ به این خوبی کی ریده تو تنظیمش؟ (sm9)(sm20) (sm11)
ملودیش شبیهه آهنگای قدیمی سیاوش قمیشی ولی خب تنظیمش زیاد جالب نبود،زیاد همخونی نداشت با موزیک،حس کارو گرفته بود!!ولی ملودی قشنگی داره...
مقوا ...
تراک خیلی قشنگی بود...
ملودی کار که مثل همیشه بی نظیره چون کار استاده دیگه...
ترانه کار هم متفاوت و خوب بود...
تنظیم کار هم خوب بود بااینکه می توانست بهتر ازینا باشه...
------------------------------------------------------------------
نکته: استاد قمیشی پس از انتشار آلبوم جاودانه "یادگاری" با تمام تنظیم کنندگان آلبومش مجددآ همکاری کرد و این بین بهروز لطفی پور هم اضافه شد ولی در کل می شه به یه جمع بندی رسید:
- بهترین کارهای آروم رو "خشایار احمدیه" برای استاد تنظیم می کنه...
- بهترین کارهای ریتمیک رو "الیاس شیرزاد" برای استاد تنظیم می کنه...
-------------------------------------------------------------------------------
(نظر طرفداران استاد در فن پیج های مختلفش تو فیس بوک ، اینستاگرام و تیم قمیشی هم همین بوده)
نه این آهنگ خیلی قشنگ بود و نه آلبوم یادگاری جاوداننقل قول:
نوشته اصلی توسط mrrko [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کل باید خدافظی کنه از دنیای موسیقی(sm50)
اتفاقا هم آلبوم یادگاری جاودانه بود و هم این آهنگ قشنگ بود .نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به حرف گربه سیاه که بارون نمی باره !!! ~~~
انصافا اهنگ قشنگی بود.....
از همه قشنگ تر مدل خوندن استاد و تحریرهای بی نظیرش واقعا اهنگ رو زیبا کرده بود....
استاد عاشقتم...
خدایی حرف نداری....
فدای ریشای سفیدت...(sm127)(sm127)
از هر نطر بی نظیر بود .... عــــــــــــــــــالی بود .... ترکوندی استاد
دوستان توی ویدیو زنه دقیقا چکار می کرد؟؟؟؟
خب شما تعريفتو از موسيقي خوب باید عوض کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط acer [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای منی که ده پونزده ساله دارم آهنگای سیاوش قمیشی رو دنبال میکنم اینجور آهنگا بیشتر زجرم میده تا اینکه لذت ببرم ازشون