(sm120)(sm15)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)(sm15)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خوب بودم تا اين شهر.. با خشکسالیش بدم کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب شد خدا رحم کرد و عشق تو دريا زدم کرد...
ترانه امروز: منم آن ابر وحشی که در هر بیابان به تلخی سرشکی بیافشاند... به جز این اشک سوزان، دل نا امیدم، گواهی ندارد، خدا داند...(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بانو هایده (sm127)
صُب بخیر (sm10)
دلم گیرد هر زمان بهانه ی تو... سرم دارد شور جاودانه ی تو...نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روی دل بُود به سوی... آستانه ی تــــــــــــــــــــــــ ـــــــــو...
چه شروع شاعرانه ای :)خيلی کار جالبيه(sm176)نقل قول:
صُب تو هم بخير(sm10)
واسه نونه...واسه نونه،تا به کارش تو بخندی!نقل قول:
که اگه اينو بدونی،تو به دلقک نمی خندی...تو به دلقک نمی خندی!
آپ(sm132)
یاد تو شعرامو میسوزونه ، امروز و فردامو میسوزونه تا دوری از خونه این خونه ویروونه حال منم پریشونهنقل قول:
هفته ها میگذره اما ، گل من نیومده...
دارم از غصه می پوسم چقد این روزا بده...
هم دیدنی بودیی هم خواستنی بودینقل قول:
هم چیدنی بودی هم باغچه مون گل داشت