الان داری فیض میبریا
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
الان داری فیض میبریا
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
میام سیبیلاتو دود میدما (sm2)
مسافر کناری ام که پیاده شد
پنجره ای گیرم آمد
باقی مسیر را گریستم ... (sm50)
- (sm50)
وقتی که میخواد اخبار شبکه 1 شروع بشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کونگری کونگری کونگری کونگری کونگر گر گر گر گر گر گر (sm2)
(sm179)
چاره ها رفت ز دست دل بیچاره ي من
تو بیا
چاره ي من شو
که تویی چاره ي من ... (sm50)
همخواب رقیبانی و من تاب ندارم
بیتابم و ازغصه ی این خواب ندارم
دلتنگم و با هیچ کسم میل سخن نیست
کس درهمه آفاق به دلتنگی من نیست
بسیار ستمکار و بسی عهدشکن هست
اما به ستمکاری آن عهدشکن نیست
پیش تو بسی از همه کس خار ترم من
زان رو که از جمله گرفتار ترم من
روزی که نماند دگری بر سر کویت
دانی که ز اغیار وفادار ترم من
بر بی کسی من نگر و چاره ی من کن
زان کز همه کس بی کس و بی یار ترم من
(sm50)
مثل تموم وقتا وقت منم تو خوابه (sm50)
- (sm120)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
عجب روزی بود امروز (sm50)
آقا صندوق پیامت رو خالی نه کردی !؟ (sm54)
زندگی با این همه غم نمیارزه (sm74)
رو به سوی ظلمت شبهای بی فردا گریخت (sm50)
باید که از دنیا گریخت (sm88)
(sm2)
امشب رفتم احیا برات دعا میکنم شاید................(sm50)
صادق چرا خفه ای
کامرانم که لال شده
چی میشه گفت به این دل دیونه
خب بریم سر بحث اصلی خودمون (sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ربدم تو این یوزرتون آدم دهنش سرویس میشه بخواد تگ کنه (sm89)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خشی و میلاد هر دو تاتون گوه نخورین بچه ک.ونیا ک.یر کلفتم تا ته تو حلقتون و ک.ون گشادتون شما ک.ون دیوثا با آب ک.یرم دوش میگیرین حالا واس من دم در اوردین بیاین بخورینش دیوثا(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
(sm30)(sm30)
ریدم تو تگ کردنت
برین به یوزر خودت دیوث(sm2)نقل قول:
برو بمیر معتاد گرتی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیاهی شب چشماشو باز کرد (sm50)
تریاک میخوای ؟ تریاک اصل (sm51) (sm2)نقل قول:
(sm81) هادی
من نبودم این دو تا بچه ک.ونی چه ک.ون ک.ونکی راه انداخته بودن دیوثا(sm2)
حیف که ..........
بو ک...و...ن میاد (sm120)
بو ک.یر خر میاد دیوث اونم تو ک.ونت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سختیش صد سال اوله بعدش راحت میشی هر کاری اولش درد داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره وقتی بگا بری ببینم بازم میگی سختیش اولشه دیوث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه خودت حرف درنیار هنوز جای دادنت زخمه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
این جهان فنجان
زندگی چون چایی
عشق چون حبه قند
که اگر حل نشود در دل چایی
زندگی تلخ شود
و اگر حل شود اندر دل چایی
زندگی شیرین است
و اگر لعل لعبت بر لب فنجان برسد
لب تو قند شود،
وان زمان است که فنجان در دست همه زندگی را می نوشی(sm81)
(sm74)
این قرار دادتا ابد میان مابرقرار بادچشم های تو به جای دست های تو !من به دست توآب می دهمتو به چشم منآبرو بده !من به چشم های بی قرار توقول می دهم ریشه های ما به آبشاخه های ما به آفتاب می رسدما دوباره سبز می شویم!(sm54)
گوه نخور دیوث تو تا دیروز از زخم ک.ون ناله ها سر میکردی بعدشم زیاد زر نزن بیا بخورش(sm2)نقل قول: