شرکت گلنار صابونی با طرح لامپ طراحی کرده به اسم :
" گلامپ "
.
.
.
.
.
.
که نه زنونست نه مردونه !!
اسپرته ...........
میفهمی ؟؟؟
اسپرت !!
پ.ن بشخصه کشته مرده این واژه اسپرتم ، راحت ترین راه برای فروختن جنس مردونه به خانومای محترمه هستش (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
شرکت گلنار صابونی با طرح لامپ طراحی کرده به اسم :
" گلامپ "
.
.
.
.
.
.
که نه زنونست نه مردونه !!
اسپرته ...........
میفهمی ؟؟؟
اسپرت !!
پ.ن بشخصه کشته مرده این واژه اسپرتم ، راحت ترین راه برای فروختن جنس مردونه به خانومای محترمه هستش (sm2)
ینی چیییینقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن کی توافق خواست؟؟؟(sm2)
فکر میکنی جان کری چرا داره هی میندازه عقب ، چون نمیتونه ظریف رو راضی بکنه که از خیر این بند بگذره ، دعوا فقط سر همینه ، بقیه همش شایعست (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون موگرینی اسمشو دقسق نمیدونم ولی همون زنه اصن اون روز سر همین قضیه گفت پس بریم خونه هامون به هالیوود بگیم فیلم جواد ظریف و کاترین اشتون رو تمام صحنه هاش بسازیم دیگه ، که ظریف گفت هیچوقت یه ایرانی رو تهدید نکن ، اصن اصل قضیه سر این بوده اما خود سانسوری کردن یه چی دیگه به ما گفتن (sm70)
من فقط میدونم میشه گرونی رو تحمل کرد ولی فیلم بد رو نه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرهنگستان ادب فارسی اعلام نمود
زین پس بجای ضرب المثل قدیمی
شتر با بارش گم میشود
مردم از (( دکل با چاهش گم میشود ))
استفاده نمایند
ﻭﻗﺘﻲ ﻓﻬﻤﻴﺪﻡ ﺭﺋﻴﺲ ﮐﺎﺭﺧﻮﻧﻪ ﻱ ﺩﻭﻍ ﺁﺑﻌﻠﻲ ﺍﺳﻤﺶ ﻋﻠﻲ، ﺣﺎﻟﻢ ﺑﻬﻢ
ﺧﻮﺭﺩ
.
.
.
.
.
.
ﺷﻤﺎﻡ ﺩﻳﮕﻪ ﻧﺨﻮﺭﻳﺪ ﺩﻭﻏﺸﻮ
ﻣﺮﺗﻴﮑﻪ ﻻﺷــ.ﻲ
ﺍﺯﺩﻳﺸﺐ ﺗﺎﺣﺎﻻ ﺧﻮﺍﺑﻢ ﻧﻤﻴﺒﺮﻩ ﻋﺼﻦ
نيم رخ كــ.ون گوريل هم كه باشي
.
.
.
.
.
تو ايران ميتوني با "بنز "
مُخ بزني!!!!!!!!...
(اينو ديشب تو اندرزگو متوجه شدم)
چند روزه میرم بدنسازی بجای آهنگ خارجی ، جواد يساري میزارن تو باشگاه !!!
.
.
.
..
.
.
.
.
.
همش فک میکنم بجای عضله ، سیبیلام داره درمیاد !! :|
پ.ن آرمین (sm70)
نقل قول:
برا ما جان جوانی ابی رو میذارن (sm172) آخه چه ربطی به ورزش داره (sm172)
هیچوقت یک ایرانی رو تهدید نکنید، چون او شیشه نوشابه دارد !(sm172)