(sm209)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm209)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir.H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخابرات آشنا دارم از روی تلفن آدرسشو گیر آوردم مال استان رشته بی ناموس پدری ازش در بیارم به غلط کردن بیفته
گزارش دادم
انگار من نمیتانم بفروشم حتی از همین جا .
کانالم نمیخواد . ولی من اینجا رایگان دارم میزارم که دانلود کنن نه اینکه بیان بفروشن دونه ای 20 تومن
کلا این دسته آدما یا اون دلالایی که نوار وی اچ اس میارن 10 برابر می فروشن .
یه مشت آدم بی شرف دزدن حتی همون نورالله
برو خودت بخر بابا اگه راستی میگی بی شرف دزد عقب مانده .
نساجی (sm127)
عباس زاده (sm127)
بی ناموس حرام زاده اعصاب برا آدم نمیزاره تا یه فایل میزارم سریع تو 10 ثانیه برمیداره میزاره تو کانالش عجب بدبختیه ها
رایگانم نزارم هی پیام میدن این جدیدا آدم نمیدانه کدام یوزره . تا الان برین از امیر بپرسین که چقدر یوزر درست کرده
ای بی ناموس صد تا ایمیل داره صد بار یوزر درست کرده
خسته نباشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان از کدوم نرم افزار برای حذف برنامه در ویندوز استفاده میکنید؟
کنترل پنل خود ویندوزنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
بی...، هر چی بگی لایقشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی نیست بگه اینا برای خود شخص و کامل کردن آرشیو شخصی هست نه برای فروش! که هادی جان و بقیه ی دوستان زحمت میکشن.
اینا هم میتونن بفروشن، اما اینقدر مرد هستن که رایگان قرار میدن.
کی میاد کیفیت اورجینال چنین آثار ماندگاری رو که درصد کمی دارن، رایگان در اختیار ما میذاره آخه.
بیاییم یکم وجدان داشته باشیم (sm172)
چی بگم من تک و تنها
اگه مهتاب به میره . . . (sm50)(sm127) (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176) (sm1) (sm176)
(sm50)
آن روز، ما پیروزیم، که دلامون با هم یاره، بین قلبهامون، پل به جای دیواره... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
IObit Uninstaller
این 2 تا
بابد برم که قدرمو بدونی
یمدتی تنها بمونی، بد نیست
زنده یاد جهان
حس میکنم زیادیه وجودم... (sm81)
هادی یه نرم افزار نصب کردم رو سیستم اصلا اسمشو تو لیست برنامه ها نمیاره که حذفش کنم سه تا برنامه حذف تست کردم ولی فایده نداشت.(sm74)نقل قول:
خوب صادق برو داخل فولدر خود برنامه، از اونجا فایل uninstall رو اجرا کن.نقل قول:
نمیشه نداره میدونی کدوم برنامه هست؟ افتر افکت ، سه تا نسخه نصبه میخوام یکیش حذف کنم ولی هیچکدوم نمیشه اگه نشد مجبورم پوشه رو شیفت دلیت کنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
خو چرا سه نسخه رو نصب کردی (sm74)
صادق، از برنامه های حذف محصولات Adobe استفاده کن.نقل قول:
داخل گوگل سرچ بزن و دانلود کن.
کسکش این 2 تا نصب کن (sm2)نقل قول:
بله اینم راهیه (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالت dos ماننده کلا محصولات ادوب رو پاک میکنه هر کدام بخوای یا y n و عدد
والا واسه یه پروژه بود گفتم شاید با نسخه پایینترش بهتر کار کنه.نقل قول:
آره اینم به نظرم رسید ولی سریع یادم رفت(sm120) انجام میدم همینو تنها راهش همینه(sm93)نقل قول:
اولی نصب کردم توی لیست نیوردش دومی هم دیگه نمیخواد ولش کن.(sm54)نقل قول:
آره همینو انجام میدم.(sm93)نقل قول:
کدوم شاعر کدوم عاشق کدوم مرد
تو رو دید و به یاد من نیفتاد
به یاد هق هق بی وقفه ی من
توی آغوش معصومانه ی باد
(sm50)
جونم صابر (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری (sm19)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)(sm127)(sm59)
نوکرم .
بدی نیستم .
فقط عین خر حیرون و علاف توی دانش گاه شخمی ام .
شبا مست ، روزا چِت .
ددی هم همش می گن : چرا همش از توی اتاقت بوی توتون سوخته میاد !؟ (sm2)
تو روزا کجایی !؟ شبا کجایی !؟ (sm51)
کِی بشه ددی با لگد از خونه بندازم بیرون . . . (sm50) (sm25) (sm50)
سهیل (ع) و (عج) و (ص) و (س) و . . . (sm146) (sm91) (sm146)
مدت زیادیه دوماد شدم (sm2) درگیر کارو زندگی البته تاپیک های باران رو همیشه چک می کنم ولی زیر آبی بیشتر (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وات ده فاک !؟ دومات !؟ (sm54)
مزاح می کنی !؟ (sm2)
یعنی دیگه نگیم دیوث !؟ (sm25) (sm128) (sm25)
اوکی ، غلط کردم . . . دفعه ی آخرم بود . . . (sm176)
خشی از دست رفت . . . (sm81)
باقی یِ دیوثا . . . فردا راس ساعت 6 عصر مراسم ختمی در همین محل بر گزار می کنیم . . . (sm74)
(sm50)
(sm2)
ببند دهنتو صابر تا کی میخوای چورن ببینی و فاپ فاپ کنی (sm2)
ازدواج خوبه از همه نظر (sm132)