خسته نباشی قهرمان خدا قوت پهلوان
نمایش نسخه قابل چاپ
خسته نباشی قهرمان خدا قوت پهلوان
ممنونم عزیزم سلامت باشی (sm127)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی جان مشکلو بگو ببینم چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه کارت شبکه وایرلس usb گرفتم اصن فعال نمیشه کانکشن ضربدر قرمز نشون میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سی دیشو نصب کردم اون ورم مودم و روتر وصلن منم در به در شبکه
در ادامه انتقادها به آکادمی اسکار جورج کلونی هم آکادمی علوم و هنرهای سینمایی را متهم کرده است که "در جهت غلط حرکت میکند و عملکرد اسکار قبلا بهتر بوده است."
صدای همه در اومده امسال (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب کلیک میکنی روش کلیک راست چی داره ؟ پسوورد نداری ؟
چرا بحث اینه که اصن این ضربدر قرمز از روش نمیره که بره شبکه ها رو سرچ کنه لیست کنه بیارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا منم تبریک میگم[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]@
خیلی مودب و باشخصیت هستی، پاینده باشی (sm10)
من یه مودم دارم بعد با روتری که بش وصل کردم وایرلس میگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان که قطه چون مودم اینجا وصله میرم میزنم اونجا همه چی اوکی اینجا این لامصب فعال نمیشه
هر چیم میگردم درایور 10 نداره