شهر موش های 2 رو کسی دیده؟
نمایش نسخه قابل چاپ
شهر موش های 2 رو کسی دیده؟
همینا فوتبال مملکت رو علی اصغری کردن(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)خسرو : خب دیگه ...
خسرو (بهرام رادان): میدونی شاعر در این مورد چی گفته؟
ترانه (میترا حجار): چی گفته؟
خسرو : زنان را همان بس به دنیا هنر ...
ترانه : نشینند و زایند شیران نر !ترانه :خب این مال زنای بیهنره... خودت میدونی که من خیلی هنر دارم که زاییدن بچه یکیشه، که شما شیران نر اونم ندارین...
(sm59)
خسرو (بهرام رادان): میدونی شاعر در این مورد چی گفته؟
ترانه (میترا حجار): چی گفته؟
خسرو : زنان را همان بس به دنیا هنر ...
ترانه : نشینند و زایند شیران نر !
خسرو : خب دیگه ...
ترانه :خب این مال زنای بیهنره... خودت میدونی که من خیلی هنر دارم که زاییدن بچه یکیشه، که شما شیران نر اونم ندارین...
حتما گوش میدم چون در رابطه با محسنِ جالبه برامنقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون بابتِ معرفیشون(sm10)
(sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آتش بس 2 بدون شک در گیشه شکست میخوره ، ایده 10 سال پیش الان جواب نمیدهنقل قول:
شهر موش همینطور پیش بره رکورد اخراجی ها رو میزنه(sm120)
تقریبا محاله از اولی خوشت نیاد(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
آتش بس حداقل 5 میلیارد میفروشه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهیم دید (sm120) هفته اول فروشش خوبه ، بعد افت میکنه ، نهایت 500 ملیون تهران فروش کنه(sm59)نقل قول: