الان دارم میشنوم همون موقع لینک دادی دانلودش کردم (sm120) خوبه .. (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الان دارم میشنوم همون موقع لینک دادی دانلودش کردم (sm120) خوبه .. (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا کاراش قابل تحملهنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایول (sm118)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره یکمم بگیر نگیر داره
روال فعالیتش به این صورته که یه کار خوب میده بیرون بعد یکی دو تا کار مزخرف و درپیت میده دوباره باز یه کار خوب و.... همینشکلی میره جلو (sm2)
آره موسیقیدان تو راست میگی مقوا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرتو کردی زیر برف ، کاریش نمیشه کرد افتاده اتفاقنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره فقط تو از آهنگ سرت میشه..تو اصلا کلا فازت منفیه همیشه منتظری شادمهر آهنگ بده بیای اینجا چرت بگینقل قول:
آره فقط تو از آهنگ سرت میشه..تو اصلا کلا فازت منفیه همیشه منتظری شادمهر آهنگ بده بیای اینجا چرت بگینقل قول:
آقا خواهشا دعوا نکنید با هم
یه آهنگ ارزش این حرفها رو نداره
نه آخه دلم از اینجا میسوزه و طرف خودشو خیلی بالا میبینه و هرکی نظرش مخالفش باشه میگه سرتو کردی زیر بزفنقل قول:
در ضمن ی آهنگ آهنگی از خواننده معمولی نیست از شادمهره ک ارزشش خیلی بالاستنقل قول: