سریع بیا تلگرام خف رو ..
نمایش نسخه قابل چاپ
سریع بیا تلگرام خف رو ..
آخ آخ این فیلم مهران مدیری که از سریالای عطاران ازش انتقاد کرد اومده .. :l
به گوه کشید عطارانو قاسم خانی هم بقلش داره سر تکون میده عین بز ..
(sm2)من ازین مشکل همیشه رنج میبرم (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran1369 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزن دیوس رفتی با اون امامی رفاقت کنی ..
اینم که تو کار فساد مالی زده دخالت کرده ..
خبر رسمیش الان اومد فارس زده ..
موزنم بگیرن ببرن راحت شیم .. :l
صفه سحر قریشی رو هک کرده بودن هکر ماه عسل پس گرفتش .. :l
زلزله 4.2 ریشتری دقایق پیش زاهدان در سیستان و بلوچستان را لرزاند
تفففف ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی مافیا اومد قفل نداره کرک شد سریع .. (sm118)
مبارک باشه .. (sm10) به امید موفقیت روز افزون .. (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran1369 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چند خودمم تو فاز تولد گرفتن و اینا نیستم .. (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
می تو (sm59)
زهی عشق زهی عشق(sm51)
هعی(sm74)
سینجول فوکی (sm2)
(sm50)عجب خوابی بود
الی خوب شد اومدی کار باهات داشتم
کجا رفتی ؟ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنال دیگه نکنه انتظار داری ازت نقل بگیرم عسلم اومدم سوالتو بپرس با جان و دل جواب بدم جونت دراد حرفتو بزن پفیوز (sm2)
وست ورلد قسمت دوم لو رفت وب ریپ
بدون اینکه حتی یه لحظه حالمون بد شه ... (sm50)
میبینیم همو از کنار هم ساده رد میشیم ... (sm50)
نقل قول:
(sm2)همیشه دوس داشتم قیافه یکیو ببینم که از اینا خریده (sm2)اخه چیه این پول بدی
معلومه توام 1080 میگیری (sm2)نقل قول:
(sm30)
انصار حزب الله در اعتراض به برگزاری بازی مقدماتی جام جهانی 2018 روسیه در شب تاسوعا دست به تجمع زدند.
به گزارش ایلنا، جمعیتی از انصار حزب الله که پیش از این هم مخالفت خود را با برگزاری دیدار ایران و کره جنوبی از سری مسابقات مقدماتی جام جهانی 2018 روسیه اعلام کرده بودند، امروز (جمعه) بعد از اقامه نماز جمعه تهران در میدان فلسطین دست به تجمع زدند.
حدود 50 نفر در این اعتراض شرکت داشتند.(sm2)
نقل قول:
اینو نگیری فول آنلوک هه جالب نی وایسا تازه نسخه codex اومده تا چن دقیقه دیگه میاد رو سایت ایرانی ..
دانلودها داره آپ میکنه ..
پی سی دی هم میذاره تا شب ..
یعنی من موندم ادم چقد گاو باشه اینا رو میبینه بازم بگه عسلام
(sm2)مرسی از ابراز احساست عسلم (sm23)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه گفتم شاید الان حال نداری یا دستت بنده ج بدی .. (sm51)
خب ببین من امروز هاردمو بردم تعمیرگاه دیوث گفت تعمیر نمیشه 200 تا 400 تومن برات هزینه میبره تا فایلاشو برگردونم اونم معلوم نیست منم فک کردم گفتم حتی اگه خیلی کم هم بگیره 200 تومنه که ارزش نداره ..
با همون 200 تومن یا 300 تومن میتونم یه هارد بگیرم .. و دیگه به خاطر این بلایی که سر دو هاردم اومد نمیخوام اکسترنال بگیرم میخوام اینترنال بگیرم اونم وسترن ..
حالا موندم چه کار کنم تو بگو بهترین راه چیه به نظرت ؟! ببین من یه هارد 500 سیگیت دارم اینترنال و یه هارد گرین 2 ترابایت .. میگم اون هارد 500 رو دربیارم و یه هارد ssd 120 گیگ بگیرم و یه هارد 3 ترا بایت اونم از نوع بنفش ..
قیمتش نسبت به بلو گرون تره ولی خب قوی تره .. حالا هر چه میدونی به من بگو .. بهترین کار چیه .. (sm172)
(sm2)
(sm30)
یا خدا مهران رجبی دیوث .. (sm2)
(sm2)این چیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] پوستر فیلم سینمایی "پارادایس" به کارگردانی علی عطشانی
(sm172)
با ترانههایی از یغما گلرویی
آلبومهای موسیقی پرویز پرستویی منتشر میشوند
تو یه راه گذاشتی جلومنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من الان چی بگم (sm2)