نه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دی لینک سایت فارسیش بخش چت آنلاین داره از اوپراتوراش سوال کن الان هستن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی میگم شاید موشکل از ویندوزه یعنی کلا رو ویندوز 10 کار نمی کنه ! سیستم دیگه ای نداری که ویندوز 7 یا 8.1 داشته باشه امتحان کنی ؟
(sm157)
آخیش امروز واسه اولین بار رفتم یه دونه عقل کشیدم اصلا هم درد نداشت
فعلا که بی حسه و همه اش داره خون میاد .....
چای پر رنگ بخور خوب بشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی خونش بند میاد؟ همین یه ساعت پیش کشیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گاز استریل روشو برنمیداشتی خو (sm2) عیبی نداره زود بند میاد نترس من اینجام ! چایی پر رنگ بخور (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا همینه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درایور واسه ویندوز 10 نداره
البته خیلی از کارت شبکه های دیگه هم رسما از طرف سازنده براشون ریلیز نشده
انگار بعضیا با درایور ویندوزای دیگه مثل 7 یا 8 رو ویندوز 10 هم کار میکنن اما این مدلی که الی جان داره اینجور نیست :|
برداشتم دستمال کاغذی لول کردم گذاشتم جاش (sm2)نقل قول:
خدا شفات بده آخه دستمال کاغذی ؟؟؟ (sm2) (sm2)نقل قول: