با یه دختره رفیق شدم تو خیابون هرچی میبینه می خواد
پولام ته کشید
بگید چجوری از دستش خلاص شم (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
با یه دختره رفیق شدم تو خیابون هرچی میبینه می خواد
پولام ته کشید
بگید چجوری از دستش خلاص شم (sm2)
کدایی که میده مربوط به ترابینقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی بعید میدونم
منم میگم بوی کاوه داره میاد(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو خب بریم سر اصل مطلب(sm2)
بگو خب این همه برات خرج کردم چطور میخوای جبران کنی (sm30)(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm209)
(sm81)(sm81)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی جبران کنم جبران کنم.. از تیمای بهتر به تیمای پایین تر میره(sm25)
حداقل شاید بره تبریز پیش خانوادش ادم بشه
بگو بیا خونمون یه طوطی کله سرخ دارم ترومپت میزنه نشونت بدم (sm2)نقل قول: