ایتالیای ما اوت شد دیگه جام جذابیتی نداره (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
ایتالیای ما اوت شد دیگه جام جذابیتی نداره (sm25)
من گفتم راحته یا ناراحت؟(sm55)یه کلام مربی مثل پپ و دلبوسکه که منتظر میمونن تا بهترین تیمِ موجود رو بدن دستشون قبول ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قهرمانی با ستاره ها هم هنر میخواد(sm25)
به جای بازی ایتالیا و ساحل عاج باید بازی این دو تا تیم را ببینیم --- (sm9)
بدم حدف شد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
مخصوصا یونان(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا گند می زنه به فوتبال این تیم --- (sm87)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوکرم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا کنه بمونن (sm25) قیمتو بالا میگن که بمونن (sm25)
بازی اول به اون خوبی بازی کرذ گفتم ایتالیا یه بای فیناله (sm14)نقل قول:
یعنی میخوام بدونم اون 300 امتیاز کیه جرش بدم (sm2)