نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran1369 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیشنهاد میکنم بازم صب کنی نسخه فشرده بیاد حجمش زیاده ..
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran1369 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیشنهاد میکنم بازم صب کنی نسخه فشرده بیاد حجمش زیاده ..
در گفتگوی اختصاصی با رسانه «نوا»؛
رضا یزدانی: کسانی که به کنسرت من میآیند به کنسرت های دیگران نمی روند
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تصویر عجیب و لو رفته از فصل هفتم
اون کیه روی زمین؟
اون کیه جلوی نگان؟
حدس اسپویلینگ دد فنز درسته؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)دمپایی در بیابان
نه گفتم این فکری که کردم خوبه .. اون بنفشه خوبه بگیرم یا بلو ؟! ارزش نداره پول بدم بابت ریکاوری درسته ؟ اونم معلوم نیست ممکنه بگه 300 یا 400 (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ساعت پیش یه بابا پرایدی اومد تو کوچه ما به دختر همسایمون تیکه انداخت ..
بچه ها ریختن سرش فوکیدنش .. :l
خو یکی نیس بگه دیوس شمال خودتون بدترین که ..
امروز سالگرد موزن و اسپاکو هه ..
نه بابا چه خبره قیمت خون باباشو گفته میخواد دو تا دکمه فشار بده دیگه چیکار میکنه مگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنفش که خوب هس پولشو داری بده من خودم باشم p300 توشیبا میگیرم قیمت مناسب کارایی خوب
و کماکان پاروی بی قایق و زیر و بم شدن نت ها ..
سیتنجول خف بگیر داریم صوبت میکنیم
هادی دیوص کمتر زر بزن (sm2)
استاد ... (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایول منم همینو خواستم بگم (sm2)نقل قول:
جووون قسمت دوم westworld آین کیه .. (sm184)
نقل قول:
(sm74) عجب پرتقالی
پرتغال در نیومد نارگیتو بزن فلا ..
به خاطر همین دیگه فکر کردم دیدم از سر نو میتونم تو یه ماه همه رو دانلود کنم اونم با 50 تومن .. تا اینکه بخوام پول زیادی بدم به این دیوثای بی انصافنقل قول:
هارد توشیبا والا من یه بار 1 ترا گرفتم راضی نبودم فروختمش .. به هر فروشنده ای هم میرسیدم میگفت توشیبا نگیر وسترن ..
حالا این بنفش میگفت تو سرعت با بلوئ یکیه ولی پر قدرته مثلا 2 برابر هاردهای دیگه عمر میکنه .. به خاطر همینم 50 تومن نسبت به بلو گرون تره ..
تازه الان هارد 2 ترا 295 تومنه ولی اگه 3 ترا بگیرم 360 تومن خب به صرفه تره .. و یه هارد ssd هم بگیرم بزارم تنگش سرعت بره بالا . فقط ssd نمیدونم چی بگیرم
ADATA میلاد میگه خوب تشریف داره (sm59)البته خودم نظرم روی corsair هستش .. کیفیت ساخت قطعات این برند عالیه ..
(sm27) غسل جمعه ..
البته الان که خالی خالیم (sm74)
از یه نفر بی شعور 330 تومن ازش میخوام این 6 ماهه هی میگه سر برج امروز زنگ زدم بازم گفت سر برج بت میدم .. (sm3)
رفتم تو فکر اصلا یادم رفت ج بدم .. (sm50)نقل قول:
آره دیگه کلا نابود شد به درک مهم نیست بازم ادامه میدیم (sm2)
نمیدانم ضربه نخورد سالم بود از USB درش آوردم همین جوری بعد شب که زدم دیدم کار نمیکنه درایو نمیاد بالا (sm138)
حالا منم دارم به تو میگم اطلاعات مهم اگه داری تو اون نذار بریز تو هارد خود سیستم .. هارد اکسترنال اصلا امنیت نداره از فلش بدتره یهو دیدی مث من سگ رفت تو اعصابت
پیش گیری بهتر از درد بی درمان است (sm2)
به زیر لب چه میخوانی ... (sm50)
من دو سه بار کنسرت یزدانی رفتم، هر بار قبل اینکه بیاد رو سن یه کلیپی تو سالن میلاد پخش میشه که گلچینی از اجراهای خواننده های پاپ تو این سالنه، مثلا سکوت یگانه رو میزاره، ملت میرقصن باهاش و جیغ و هوار میکشن. اهنگ دروغه مازیار فلاحی رو میزاره، همه خودشونو جر میدن. اونوقت نمیدونم چرا این حرفو میزنه یزدانی.نقل قول:
الی حرف قشنگی زدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمپایی در بیابان..
یزدانی که حیلی وقته تموم شده ، ولی ادعای عجیبی داره
هیچ موزیسین راکی اینو قبول نداره - پاپ ها هم قبولش ندارن
فقط یه جَوِ تو خالیه که 4تا شعر به ظاهر فلسفی هم میخونه
دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا که از همه بهتره حالا هر کی میخواد هر چی بگه
(sm50)زین دوهزاران من و ما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)حرف من نیس فرشاد رمضانی گفته مصاحبشو بخون
الی این سریال چطوره؟
The Walking Dead
دانلودش کنم؟
چند فصل مونده تموم بشه؟
فوق العاده شروع میشه اما بعد فقط مجبوری ببینی که بفهمی اخرش چی میشه ! فعلنم قصد تموم شدن نداره بهتره طرفش نیاینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با هر غروب جمعه میمیرم
با هر غروب جمعه میبارم ... (sm50)
تو نظرات دیدم خیلی کشش میدننقل قول:
الان کدوم سریال دانلود کنم تو این شبهای دراز ببینم
خوندم اتفاقانقل قول:
اونم دقیقا دمپایی گفته بود؟ (sm120)
کامی من باید الان برم بیرون بعدا میام ج میدم .. (sm155)
داره چشمات منو اتیش میزنه
غیرمعمولی - محسن چاوشی اینبار نوحه گونه
(sm50)
(sm2)نه خب درست میگم من جای تو باشم همه فایلای مهم رو میریزم تو هارد اصلیم و اونایی که زیاد مهم نیست رو میریزم تو هارد فرعی که میشه همون اکسترنال .. (sm128)نقل قول:
اگه یه روزی هم بسوزه دیگه این بلای ناگهانی نازل نمیشه رو سرت مث من فوق بالاش بگی چیز مهم توش نبود به تخمم (sm2)(sm30)
اگه یه ماه پیش خاستم ببرم بیرون بفروشم پول بزارم روش یه دونه 2 ترا بگیرم ای کاش اینکارو کرده بودم (sm178)
در حالی که خیلی زور داره ولی تجربه ای شد برام که دیگه اکسترنال نگیرم .. (sm3)
در ضمن داشتم 2 ساعت واسه الی روضه میخوندم(sm98) مگه نگفتم بردمش تعمیرگاه ؟! (sm2)
یارو نگاش کرد گفت این دیگه هدش از کار افتاده دیگه درست هم نمیشه
ولی اگه بخوای اطلاعاتشو برات بیارم 200 تا 400 تومن هزینه داره که اونم تازه معلوم نیست قراره یکشنبه بهم خبر دقیقشو بگه ولی اگرم بگه 200 تومن دیگه ارزش نداره برام نمیدم ..
چند شب پیش بود من همیشه eject نمکنم همیشه مث بز درش میارم (sm2)بعدازظهر درش آوردم شب زدمش دیدم هیچ به هیچ .. (sm2)