نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه به چه امیدی میمونن
باید همونجا خودکشی میکرد
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه به چه امیدی میمونن
باید همونجا خودکشی میکرد
سمت توابع هم سرویس میدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجوریش رو دیگه ندیده بودم(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدن به همه چی(sm3)نقل قول:
(sm2)یه نماینده داشتیم کارش به اسمش میخورد فاکر ! اینقد نفرینش کردن مُرد طرف (sm2)
این چن ماهم تموم شه عارفو دارو دستش برن مجلس حداقل رساییو و آقاتهرانی و ... نبینیم یه مدت
ارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آیت الله فاکر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)خره تازه این نسخه اصلاح شدشه بدتر از ایناس مگر اینکه عسلامی که تو میگی یه چیز دیگه باشه که اونم البته واقعی نیس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف یه گیگ دانلود داشته باشه براش دانلود میکنی میریزی تو دی وی دی سوار موتور میشی میبری توابع 500 میگیری میای؟ (sm2)نقل قول:
The Angry River
(sm88)
The Angry River
(sm88)
الی نظرت چیه در باره گفته هام(sm70)
الی حوصله بیانیه خوندن نداره (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهت بر خورده واقعا فکر کن(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اصلا نخوندم چی نوشتینقل قول:
چون از درکت خارجه هنوز به اون حد اگاهی نرسیدی درکت میکنم و بحث باهات فایده ای نداره(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو بابانقل قول:
غیر از اینا 3D چی باحال اومده؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می میرم باشه ولی فکر کن فکر خدا بهت قدرت فکر کردن داده خدا بهت قدرت انتخاب کردن داده تصمیمش با خودت که چه جوری ازشون استفاده کنی(sm70)نقل قول:
کلن اسلامو قبول نداری یا میگی این اسلام واقعی نیست ؟نقل قول:
ول دین دیگه همدیگرو هر کی اعتقاد خودشو داشته باشه چیکار به هم دارین(sm3)
به قول مازندرانیا : خا ( یعنی باشه ) (sm120)نقل قول:
قرآن تحریف شده ؟نقل قول:
سیناااااااااا ولش کن (sm35)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چیزی نگفتم که (sm70)نقل قول:
خا خا (sm120)
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
(sm50)
امیر بیخیال بحث اینجا جاش نیس الان از فکر یه سری ما کافریم والا بی خیال هر کسی یه اعتقادی داره
اغوذ خوری؟(sm50)
تو كافر نيستي عزيزم اتفاقا مسير رو داري درست ميري ولي نگران پشت سرتي زياد
مطالعاتت رو بيشتر كن و سعي كن اديانو بيشتر بشناسي و زياد هم در موردش با اين و اون حرف نزن (sm10)
این شاهین باز داره البوم میده امیر جوگیر شده (sm2)
قربونت دادش بالاخره یه نفر پیداش شد ما رو بفهمه اره نگرانم خیلی حق با توئه رفیق میگه باووو تو هر جمعهی که بودی دیدی دارن از چیزی بحث می کنن فقط بله اش رو برسون از اعتقادات نگو برا خودت نگه داره میگم اینجوری هم کافر میگن بهت هم مسخرت می کنن اشتباه منه که این حرفا رو اینجا بازگو کردم بازم قربونت(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سریال در حد نیکیتا و ارو ...نقل قول:
تازه از اینایی که گفتم یه لول پایین تره
دوستان یه سوال
آهنگ جدید آوریل تو چه سبکیه ؟؟؟
عاقا اخر چی شد ؟ تا غرورم نشکنه یا بپا غرورم نشکنه ؟؟؟؟
کیفیتش در حد 480 ه چه بسا بالاتر (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریال خوبیه و ارزش دیدن داره من که دوسش دارم واقعا بی نظیر باید ببینی تا متوجه بشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
عاشق این اخلاق ورزشی لطیفتم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که حال ندارم وایستم تا قسمتای جدید بیاد نگاه میکنم اخر شب هم هر چی شده رو این جا واستون تعریف میکنم (sm2)