از کانال پاک شد!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از کانال پاک شد!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاوه - حس (sm118)
با idm که میخوام ویدیو دانلود کنم از یوتیوب بالاش ایکونو میاره کیفیتارو هم میاره اما وقتی میزنم روش دانلود نمیکنه حجمو اینا هم نمیزنه ... مشکلش چیه ؟
با تو ای همدرد ! ای عشق !
با تو درمان یافت این دل
خانه ات جاوید آباد!
از تو سامان یافت این دل ...
ای بابا :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کــریونقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودمم فکر کردم به خاط اپدیته دانلود کردم بازم نشدنقل قول:
برو تو options ای دی ام
بعد برو قسمت پروکسی.تیک هارو فعال کن.(sm132)می بی این باشه
نه اینم نبود (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D A N I [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میزنم تو این سایتای دانلود لینک میده درسته فقط مستقیم دان نمیکنه