یه سبک میخواستین بگین (sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه سبک میخواستین بگین (sm98)
دیوثا چرا جواب نمیدین
واسه تو چه فرقی میکنه ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجبا میگم کدومه ؟ هی حاشیه میره دیوث (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگه تا غرورم نشکنه یا بپا غرورم نشکنه ؟
تو هر کدوم دوس داری بزار . هر دو تاش یه معنی میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راسی حواسم نبود اینجا باید میگفتم به تو ربطی نداره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بپا غرورم نشکنهنقل قول:
البوم بعدی داره میاد هنو تکست البوم قبلی رو نمیدونیم (sm25)(sm120)
منم نظرم رو همینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسن کوشی (sm19)
بچه ها یه قسمت از عکسو میخوام محو کنم . چه جوریه ؟
یکی توضیح بده (sm74)
دستتو بگیر جلو عکسه محو میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملیح جونم چطوریایی ؟؟ (sm127)
خونووووووک (sm120)نقل قول:
فدات شم شیما جون(sm19)..تو خوبی؟کم پیدایی چرا؟نقل قول:
(sm50)
من که همیشه هستم عزیزم (sm19) دلم برات تنگ شده بود هر جا هستی روزگارت خوش باشه (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاپهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم همینطور عزیزم.(sm176).یه چند وقت اینجا نبودی..عید خوش گذشت؟نقل قول:
اره خوب بود جای شما خالی بود . میری مدرسه >؟؟ پات خوب شد ؟نقل قول:
پام خیلی بهتره ولی خب بعضی وقتا درد میگیره..مدرسم از اونجایی که بودم اومدم بیرون...یه جای دیگم الان..تو چه میکنی؟نقل قول:
گفتند هدف گرفته است ایمان را
از راه به در میکند او انسان را
شیطان همه را فریب دادهست درست
ماندم چه کسی گول زده شیطان را (sm50)
من کار خاصی نمیکنم بیکار می گردمنقل قول:
(sm81)
امیر 33ﺗﺎ ﺁﺑﻤﯿﻮﻩ ﺩﺍﺭﻩ 20 ﺗﺎﺷﻮ ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ ﺣﺎﻻ امیر ﭼﯽ ﺩﺍﺭﻩ!!؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
افرین ﺩﺭﺳﺘﻪ امیر ﺟﯿﺶ ﺩﺍﺭﻩ ...(sm70)
(sm50)
(sm1) عاصی (sm178)(sm50)
(sm166)
(sm50)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خانه هم سیاه است......نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوم...(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات تو.چه خبرا (sm50)نقل قول:
از دیروز تا حالا چه خبری میتونم داشته باشم (sm50)نقل قول:
وایبر پی ام میدم الان(sm70)
اتفاقا منم یه چیزی دارم تعریف کنم بیرون بودم وقت نشد بترکی از خنده(sm120)نقل قول:
(sm169)