پیمان نظرت راجبه این چیه هیچوقت اوکی نبوده به نظرت تو کار کارت شبکه مشکلی ایجاد میکنه ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پیمان نظرت راجبه این چیه هیچوقت اوکی نبوده به نظرت تو کار کارت شبکه مشکلی ایجاد میکنه ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ راست میگی پاک یادم رفته بود این قابلیت را دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چند وقته اسم vps هر جا میدیدم فقط انتقال فایلها تو ذهنم مجسم میشد :دی
ربطی نداره مال منم اینجوریهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محال استنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو والله آشنایی ندارم نمیدونم مربوط به چیه تو device manager ندارمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرچ میکنم ببینم عملکردش چیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm120)بعدشم من تا بحال یه روزم تو عمرم سون نداشتم
- (sm50)
(sm70)نخیرم من که موشکل جدی پیدا نکردم نت برقرار سیستم سر حالنقل قول:
شما چقد درگیر ویندوز و نت و کارت شبکه و .. عصبی میشه ادم میاد اینجارو میخونه (sm54)