خواننده محبوب (sm70) هنوز هیچی ازش گوش نکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خواننده محبوب (sm70) هنوز هیچی ازش گوش نکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از وقتی استاد sina Rahnama اومده باران میانگین سطح موسیقی کل نت نصف شده
اونم با فرمت سوخته wmv که هیچ پلیری پخشش نمیکنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پخش میکنه ولی رد نمیشه باید از اول تا آخر بشینی نگاش کنی که البته بنده ظرفیت ندارم کامل نگاه کنم(sm2) تند تند عادت دارم رد میکنم وگرنه اگه قرار به کامل نگاه کردن بود تو هر فیلم دیگه کمر برام نمیموند (sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس پیمان 2016 (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشتباهت همینجاست (sm25) چورن رو باید از اولش ببینی همراه با تنقلات فراوون (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه فوتباله ! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه من از فوتبال هم جذاب تره (sm2)نقل قول:
نقل قول:
چه کاریه خوب! یا ظرفیتت را ببر بالا یا یه کلیپ 5 دقیقه ای بگیر که بخوره به ظرفیتت
(sm2)
خبر خوش
پوستر البوم چاوشی رو بقالی محلمون زده