بریم ببینیم چه گندی میزنن(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
بریم ببینیم چه گندی میزنن(sm27)
سکوت اسلحه خوبی است.....
(sm50)
(sm59)
(sm29)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بشنوید حتما!
زدم دانلود . حالا سبکش چی هس ؟ (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهرداد اولادی ، این بار در حمایت از تتلوﭘﺲ ﺍﺯ ﺣﻤﻼتی ﮐﻪ ﻫﻮﺍﺩﺍﺭﺍﻥ ﭘﺮﺳﭙﻮﻟﻴﺲ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﭘﻴﺎﻡ ﺻﺎﺩﻗﻴﺎﻥ ﻭ ﻫﻮﺍﺩﺍﺭﺍﻥ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﻋﻠﻴﺮﺿﺎ ﻣﻨﺼﻮﺭﻳﺎﻥ ﺑﻪ ﺍﻣﻴﺮ ﺗﺘﻠﻮ ﺩﺍﺷﺘﻨﺪ ، ﻣﻬﺮﺩﺍﺩ ﺍﻭﻻﺩی ﺑﻪ ﺷﺪﺕ ﺍﺯ ﺍﻭ ﺣﻤﺎﻳﺖ ﮐﺮﺩاولادی بازیکن سابق تیم های پرسپولیس و استقلال و بازکن فعلی تیم ملوان بندر انزلی دﺭ ﺻﻔﺤﻪ ی ﺍﺟﺘﻤﺎعی ﺧﻮﺩ در حمایت از تتلو نوشت :ﻣﻨﻮ ﺩﺍﺩﺍﺷﻢ ﺍﻣﻴﺮ ﭘﺮﺳﭙﻮﻟﻴﺴﻴﻢ ﻭ ﺍﻓﺘﺨﺎﺭ می ﮐﻨﻴﻢ ﻭ ﺍﻳﻨﮑﻪ ﺗﺎﺯﻩ ﺑﻪ ﺩﻭﺭﺍﻥ ﺭﺳﻴﺪﻫﺎی ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﻫﺮ ﺣﺮفی ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻣﻦ ﻭ ﺍﻣﻴﺮ ﻣﻴﺨواﻥ ﺑﺰﻧﻦ ، ﺑﺰﻧﻦ .. ﻣﻬﻢ ﻧﻴﺲ .. ﻋﺸﻖ ﺍﺳﺖ ﭘﺮﺳﭙﻮﻟﻴﺲ .. ﻋﺸﻖ ﺍﺳﺖ ﺍﻣﻴﺮ ﺗﺘﻠﻮحذب گوز که میگن ینی این
(sm2)(sm2)
خنجر واسه اين سينه كافي نيست (sm54)
چون دوست اکبر است شکایت کجا برم؟! (sm74)(sm50)
نوید چطوری خوووبی خوش میگذره ؟ چیکارا میکنی ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74) یا تو نیستی یا اکبر ......نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه حالی دارم این روزااااااا ...........
سلام شيما (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسي خوبم. آره بد نيست. به لطف بهضي اتفاقات يك هفته ي اخير همش دچار ِ خنده شديم (sm59)
مشغول ِ درس و كار و ... تو خوبي ؟ چه خبر ؟ كم پيدايي
من که اگه زنده باشم همیشه هستم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر زودرنج شده یکم (sm50)
ایشالا همیشه بخندی (sm128) منم هستم زندگی میکنم دلم که براتون تنگ میشه میام اینجا بهتون سر میزنم (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارت اوکی شده ؟؟
پسرم خیلی حساسه عاشق پیشه و زود رنج ... از قول من بهش بگو قوی باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابانقل قول:
ديگه نرفتم سراغش فعلا
گذاشتم اون بياد سراغم (sm2)
خخخ دیوونه ناز میکنی براااش (sm120)نقل قول:
شوخی کردم بابا زودرنجیش کجا بوده ؟ (sm2)نقل قول:
الانم 100% نشسته داره بازی بارسا رو میبینه و به احتمال قوی تخمه میشکنه (sm120)
(sm120) تو هم ما رو به بازی گرفتیااانقل قول:
آره ديگه راهي نيست (sm120)نقل قول:
یا خدا چ خبره اونحا ؟(sm77) (sm2)
پورتو 2 - 0 بايرنمونيخ
(sm30) شانس ِ منه بدبخته كه با چهار پنج نفر بحث كردم گفتم بايرن خيلي قويه (sm25)
(sm27)
(sm2)نقل قول:
(sm54)
راکِ شدید!(sm120)نقل قول:
اووه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم از مرگـــــ بیزار استــــــــــ(sm50)
وقتی رفیقت درتو می ماله و کش میاد
اینه که کینه تو دلت یواش یواش جمع میشه
معنای عشق و عاطفه از وجودت کم میشه(sm50)
میگم امیر لینک فول البوم شاهین رو داری بده من هاردم به ما رفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت میگم حالا بیا پیدا از میون این همه البوم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیزر البوم عبدالمالکی
(sm2) وایسا وایسا
تو کوتاهی با قد خودت می سنجی ادما رو
با خط کش شکستت می گیری فاصله ها رو
که از چاله به چاه میبری قافله ها رو...(sm50)
کوهم ، اما لک زده روحم
واسه اونی که توی دلم جاشه (sm50)
تا دیروز که میگفتی نباید البوم کسی رو مسخره کرد خودت الان باز مسخره بازی در میاری ! (sm172) به بچه های دگ انواع تهمت ها رو زده بودی ! خودتم اونجا گفته بودی من اصلا و ابدا البومی رو مسخره نمیکنم !!!!(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الحق و الانصاف خیلی بچه ای !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی باشه از آریان بهتره
نوید آخر خرداد پتروشیمی و سازمان آب نیرو میگیرن در جریان باش
اینو (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا من میگم تیزر (sm2)