اصن به ک.یر همین امیر (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
اصن به ک.یر همین امیر (sm2)
(sm50)گله دارم
هادی (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از من نه با ایرانسل نه با همراه اول باز نمیشه (sm51)
سلام آندروید
سلام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط honar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمش چیه؟
لانترن ،رها ،سایفون
اوضاع خرابه (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط honar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هات - اسپات رو تست کردی؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
اینو تست کن.
سایفون قبلی رو کالا پاکش کن.
ممنون راستی من میخوام یه آهنگ تقدیمت کنم چطوری میتونم برات ارسال کنم تا نظرت و درباره سلیقه موسیقاییم بدونم
(sm10)نقل قول:
داخل پیکوفایل آپلوش کن و بعد لینک رو بفرست.
یا اصلا اسم خواننده و آهنگ رو بگی، خودم دانلود میکنم.
Matt monro -the music playedنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزیک خارجی اونم از اینجور موارد، اصلا گوش نمیکنم.نقل قول:
ولی زیبا بود (sm19)(sm10)
نقل قول:
ممنون اینجا خیلی سخته اشتراک گذاشتننقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)نقل قول:
باید داخل آپلودسنترهایی مثل پیکوفایل و آپلودبوی آپلود کنی.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جهان (sm81)
(sm50)
(sm172)
(sm50)
(sm50)
تو چرا نمی رَوی،
از
من...؟
(sm50)
(sm172)
آدمی که تنها مونده، از بیعرضگیش نیست؛ خسته شده از بس برای دیگران جنگیده و فهمیده ارزشی نداشتن(sm50)
پیراهنش را می فرستد دیر یا زود
یعقوب فرزندان خود را می شناسد
میلاد منجی عالم بشریت مهدی صاحب الزمان(عج) بر همه عاشقان مبارک باد(sm127)(sm10)
همچنین محمدحسین (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بریم بیرون شربت و شیرینی بخوریم (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا، امشب غوغاست داخل شهر.
راستی محمدحسین، فردا قسمت جدید گلشیفته میاد؟
آره گلشیفته خیلی چرته این اولین قسمت ساخت ایران خیلی قشنگ بود خنده دار بود (sm120)
شاید فردا توزیع نشه چون تعطیل رسمی هستش ای کاش ساخت ایران بیاد (sm1)
ساخت ایران فصل دومش هست؟نقل قول:
آره حتما بگیر (sm2)
فصل اولش رو ندیدم من (sm54)
(sm155)نقل قول:
فصل اولش خیلی قشنگ بود ولی این فصل دومش قشنگ شده بازیگران ستاره اضافه شدن سارا بهرامی و سحر دولتشاهی و محسن کیایی
موضوع کلیش چیه؟نقل قول:
اینجوری نمیشه تعریف کرد فصل اول ببین بگیرش کمدی هستش باحاله (sm120)
بسیار عالی.نقل قول:
هجده قسمت هست فصل اولش.
دانلود کنم، ببینم چجوریاست (sm132)
آره حتما بگیر هر وقت گلزار و حیایی باشه عالی هستش
(sm120)(sm10)