دور از جون چی شد؟ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دور از جون چی شد؟ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آروم بگیر دیگه بسته دلم ، دلم ، دلم
هیشکی به دادت نمیرسه دلم ، دلم ، دلم
عادت بکن به تنهایی دلم ، دلم ، دلم
نداری تو دلش جایی ذلم ، دلم ، دلم (sm81)
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (6 کاربران و 1 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+،(sm19)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی معرفته دیگه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تگش میکنی جواب نمیده (sm25)
ننجونِ دو عالم (sm2)(sm2)
خدا بگم چیکارت نکنه با این چشای شورت(sm56)(sm120) همین دو ساعت حسابی شلوغ شده بود (sm120) حدس زدم باز نقل گرفتی و از کار حرف زدی (sm39)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الکی مثلا من مثل برره ای ها کار نمیکنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برم بخوابم.. دور اول(sm27)(sm120)
جان خودم میرم بیل و کلنگ میارم جلوی دفتر رئیس رو میکنما (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بِتِرِکی هی (sm120) برو بخواب با شورت (sm2)
من که میدونم بزرگترین کارت وقتی تو شرکتی، اینه که سرِ معاملتو ناترینگ (تلنگر) میزنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم.. غروب میام ببینم چی میگی(sm120)
تقبل الله حاج اقا(sm10)(sm120)
بی تلبیت (sm56)(sm120)نقل قول:
برو دست ِ حق به همراهت در خواب (sm120)
و اعمالکم حاج حسین آقا م.مه تیر (sm10)(sm2)
(sm50)