تو دل اون هوای بارونی
قطره قطره دلت هوایی شد ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
تو دل اون هوای بارونی
قطره قطره دلت هوایی شد ... (sm50)
میر انجمن جایی در صف دوعالم داشت ... (sm59)
(sm120) [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خشی یه لحظه تلگرام
این چیه ممر اینو بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیفه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوردوز نکنی یه وقت (sm2)
با یه گیتار خونده 8 تومنم پول آلبومشه - گرونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
8 هزارتومن !!! سگ تو روحشنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بار دیگه چک کن که چیزی کم نباشه
تا ردی از خود من رو صورتم نباشه ... (sm50)
تا خودم جای اونکه میخوام بزارم
هر روز رو به آیینه تست گریم دارم
هر روز توی نقش یه آدم جدیدم
یه عمر آزرگاره تغییر چهره میدم ... (sm50)