(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
یا چشم مرا ز جای برکن
یا پرده ز روی خود فروکش
یا بازگذار تا بمیرم
کز دیدن روزگار سیرم ... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیق نمی دونم .
ولی حد اقل تا 09 داره .
این کمپانی یِ ایران صدا سی دی هاش سخت گیر میان چون تعطیل شده .
آوایِ باربد فقط پخش شون می کرد .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ قشنگیه .. (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای شده چون سنگِ سياهی ، صبور
پيشِ دروغِ همه لبخندها
بسته چو تاريكیِ جاويدگر
خانه به روی همه سوگندها
من ز تو باور نكنم ، اين تويی ؟
دوش چه ديدی چه شنيدی به خواب ؟
بر تو ، دلا ! فرخ و فرخنده باد
دولتِ اين لرزش و اين اضطراب
زنده تر از اين تپش گرم تو
عشق نديده ست و نبيند دگر
پاک تر از آهِ تو ، پروانه ای
بر گلِ يادی ننشيند دگر ... (sm50)
مهدی اخوان ثالث ...
(sm27)
(sm50)
(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگی دوستم داری ؟! باشه بهش میگم .. (sm50)
(sm211)
(sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه دیوث(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین جوری حالت چطوره .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
ندیدنت سخته ... (sm50)
(sm50)
#رهاوی
#سرخانه
خیلی قشنگ بود...صداشم عالی(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran1369 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو پیش من می مونی
نگو قلبت مال من نیست
نگو از من روگردونی
شهر من پایتخت بدبختی ... (sm50)
فیلم قمیشی اومده مال کیه میگه موزن پسرمه ..
میگه اگه دلیل اینکه صدای علیرضا قمیشی شبیه منه و میگین پسرمه پس چاوشی و کبیری اینا که واقعا پسرم میشننقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو فیلم تگ تلگرام داره رفتم توش هیچی نبود از کجا اومده !?؟!
مصاحبه با کوجاس !?؟!
اینو که چند سال پیش هم گفته بود
این آلبوم علیرضا قمیشی رو ندارین؟ (sm120)آلبوم بدی نبود
ممر "جنگ زده " رو چرا تو بهترین آثار چاوشی نذاشتی؟؟ آهنگ به این خوبی دلت میاد؟؟ (sm81)
خسته از روزای غمگین بدون اتفاق (sm54)(sm1)
وای این اهنگ جنیفر رو چرا من تابحال نشنیده بودم(sm2)
Jennifer Lopez - Ain't It Funny
یه آهنگ داشت رامین بیباک به اسم بمون همیشه خیلی خوشم میومد ازش. کپی محض بود(sm2)
در نیومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بار اول رو منم تاثیر گذاشت ولی داستانش مثل یوسفه
(sm50)
(sm81)
گلستان ساز زندان را بر این ارواح زندانی(sm50)(sm50)(sm50)با لحن محسن(sm50)
تلخم و حل شده تلخی وجودم در سم... (sm172)
?!Who Cares؟!(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی اعمق شدی جدیدانقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف اون لپتاپ که دست تو باشه (sm27) آبرو واسم نزاشتی (sm25)نقل قول:
نه دیگه الان شورش در اومده خبرای چن هفته پیشو میزد حالا رفته یه سال پیشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]