چه حالی میده (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
چه حالی میده (sm50)
امشب خواب حرام (sm50)
مثل گردونه ی آخر the best offer (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وصیت نامه رو گوش کردم فکر کردم قیامت شده(sm133)
این چیه(sm50) آدم فکر میکنه واقعا مرده (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امین(sm81)(sm81)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چی تومایه های تونل تو نیوکمپ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پدرم درومده ملی (sm81)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دراومد ... (sm50)
کدوم دیوثی بود گفت واقع بین باشیم (sm50)حیف حوصله ندارم برگردم صفحه های قبل (sm50)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستمو بالا گرفتم تا تو قلبت پا بگیرم حسین آقا(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی وقته در آوردن دکترا(sm50)100 وات بود(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن قشنگ وصیت کرد رفت
من بی تو چیزی نیستم جز... (sm178)
از البوم لذت ببر جای این حرفا (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم که به همسر "نگرانم" گفته اینجا ..
تو چاوشی دل گفتن تا میتونید گزارش بدین تا باران ***** شه (sm50)
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما همیشه به ما لطف داشتی آقا وحید(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Vahid. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان نمیفهمید (sm50) خودِ پاروی بی قایق شاهکاره ملودیش.. بهترینِ آلبوم میشه
لعنتی (sm81)
من بقیه شعر وصیت رو میخوام(sm81)
چه شعری داره تفنگ سر پرنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حجتُ تموم کرد با وصیت (sm81)
صد در صد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزرگوارید(sm50)نقل قول:
تو برعکس همه پشت خنده هات غمه (sm50)نقل قول:
با تشکر ویژه از امیرو الی (sm50)
از کجا فهمیدی؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قهوه ولمون نمیکنه (sm50)
وصیت اولش شبیه فیلمای جنگی هالیوودیه (sm2)
پارو جز تاپ های البومه (sm50)
با هر مسکَن تازه دردم زیادتر میشد (sm50)
(sm50)یعنی با تنظیم وصیت موسیقی ایرانو بوسید گذاشت کنار
حیف نبود این تنظیم میخواست به نام صفاریان بخوره (sm3)
باید اولش میگفت گل آفتاب گردون امروز به انتظار دیدن یاره(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز با یوسف ارتباط برقرار نکردم (sm25)
با پارو فقط باید اشک بریزی فقط اشک بریزی ....نقل قول:
حقیقت تلخهنقل قول:
من مسخره نکردمنقل قول: