(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای دوستی که یه مو از خرس کنده بشه از تو یکی عمرا (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای دوستی که یه مو از خرس کنده بشه از تو یکی عمرا (sm2)
خدا رو شکر چیزی نشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه اوه نگو نگو چه حس بدیه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیزی تو همین مایه ها (sm2)
یه حسی بهم میگه تو از خانواده هم درخواست کمک کردی واسه خرید اون دی وی دی کذایی (sm2)
با مادرم رفتیم مغازه حیوانات یه چرخی زدیم از یه مار خیلی
خوشگل خوشم اومد پرسیدم چند؟طرف گفت 200هزارتومن
.
.
..
.
.
.
.
.
.
..
مادرم گفت:نه نماز میخونی نه روزه میگیری نه عبادت حالیته
خودش مفت و مجانی میاد تو قبرت بیا بریم!!(sm2)
تو به اون بگی کذایی دیگه باید سرمو بزارم زمین بمیرم (sm2)نقل قول:
حالا میبینمت چطور میفتی رو دست و پام میگی توروخدا پارتارو بفرست 10 تومن بت میدم (sm30)
اوه چی میگی خانواده تازه از من پولم میگیرن (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا نکنه رفیق (sm127)
عاخه یه گوشه عین میخ وایسادن و لب و دست تکون دادن دیگه دیدن داره (sm70)
خخخخخخخ ، دم خانواده گرم (sm2)
اگه اون پولا دست خودت بمونه همشو میری از این دی وی دیا میخری هر چی پول داری رو حیف و میل میکنی (sm70)
ژاپنیا از همه چی برق تولید میکنن چینیا هم هرچی تکــ.ون بخوره میخورن
شمالیا هم هرچی گیرشون بیاد یا مرباشو درست میکنن یا ترشی
پوریا هم از همش میخوره که اینطوری شده (sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] خوبی پوریا جونمون؟ (sm19) زخم بستر نگیری این دفه همش خوابی با این دارو (sm70)نقل قول:
ﺍﺗﻞ ﻣﺘﻞ ﺗﻮﺗﻮﻟﻪ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺁﺏ ﺩﻳﮕﻪ ﻧﻴﺴﺖ ﺗﻮ ﻟﻮﻟﻪ
ﺧﻮﺍﻫﺸﺎ ﺻﺮﻓﻪ ﺟﻮﻳﻲ ﻛﻨﻴﺪ !..
"سازمان آب و فاضلاب کشور"
نه بابا (sm2)دارم خایه مالی میکنم که مدیر بشم (sm51) مدیر بشم هر روز بن میشی (sm51) روزی یه ساعت یوزرتو بازز میکنم (sm51) ... (sm2) (sm30)نقل قول:
ویدیو اشاره از هایده خدابیامرز دیدی؟(sm51) دیشب داشتم نگاش میکردم همچین با دستش میزد رو این تنبک از خنده روده بر شدم (sm30)