چه قشنگه این اهنگ(sm74)
تحمل (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
چه قشنگه این اهنگ(sm74)
تحمل (sm74)
به نظر من شادمهر اینطوری خونده بود یعنی به این شکل [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا اینکه شعر اهنگو گذاشت و یکی فهمید شادمهر اینطوری میخواد بخونه اینو خوند مثل شادمهر
بعد شادمهرم اینو میشنوه و میخواست کم نیاره تنظیمشو کلا همه چیشو عوض کرد
هرکی میگه تنظیم چیزی نداشت اونوقت باید گفت تنظیم تقدیر هم چیزی نداره چون تو اون اهنگم وقتی شادمهر میخونه فضای تنظیم فقط یه گیتار داره ولی تو این اهنگ یه ریتمه ارومی داره که واقعا زیباس به اضافه ی زیر صداهای زیبا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر آهنگی بیاد یه عده میان میگن هیچی نداشت
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
فاز شما چیه الان (sm70)
فازش مقواستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات برادر (sm127)
سعی میکنم بیشتر سر بزنم (sm19)(sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتقاد خوب و سازنده س
اینکه میگی ضعیفه مقواس روضه س
اینا حرف منطقی نیست
چرا ضعیفه
اینو بگید
من این طرفو میشناسن این کلا فازش منفیه پارسا جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملودی قسمت اول آهنگ(sm81)