وست ورلد رو بخاطر تاسوعا عاشورا دو روز زودتر ریلیز کردن کاش شیم لسم همی کارو میکردن
نمایش نسخه قابل چاپ
وست ورلد رو بخاطر تاسوعا عاشورا دو روز زودتر ریلیز کردن کاش شیم لسم همی کارو میکردن
یادش بخیر یه زمانی تو گفتگوای داغ تاپیک از 10 صفحه قبل نقل می گرفتم (sm2) دوران جی پی آر اس و مودم دایل آپ (sm2)
الی عجب رویی داری تو ..
خبرای یه هفته پیش خب اورانگوتان کجا گذاشتی خبرت من ندیدم ..
سینجول آخه این چه سایتی داره هر جاش میره زده فلانی از موزن میگه اگه دین لااقل آدم باش (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوه اضافی میخوره میفوکمش پسریم ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به فوکم گوشی نموخوم ..
خب دیوثا سایت رو برا این درس کردم ویدئو رو آپ کنم توش دیگه ..
فقط مخصوص موزنه ..
(sm120)فردا اخرین محموله لامپ های led
احسنت... احسنت...نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسکل اینهمه ویدئو اگه با تیتر محسن چاوشی میزدی کلی جلو بودی . موزین چیه آخهنقل قول:
کی تو گوگل میزنه موزن
به درد همی میخوری با ای عن بلاسی کجاس اون دورانی که بزرگت کردم فرستادمت شبکه های ماهواره ای و مطبوعات رسمی مملکتنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا نمیفیمی سایت من چیزی برا خودم مخصوص بچه های بارانه ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارواع عمت ..
خا ..
جملت ایهام داره فقط ..
(sm2)عجب مملکت گوزی داریم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رم یا رحم !?؟!
اشترم حسین فخری چی شد
تازه این سایت ویدئو نسخه قدیمیشه هنو گشادیم میاد ورژن آخحریشو آپلود کنم اینا چه دل خوشی دارن .. :l
یه عکس از پارادایس گذاشتم الی تا الان درگیره هر خبری اومد اینجا گذاش .. :l
باز ببین کیو مسخره میکنه جان من ..
نه به اون شدت عکس گذاشتن اواتارت نه به این
الان عکس میذارم تا چشت درآد ..
فقط نسخه اصلیش نیدونم کجاس همینو کوچیه رو گذاشتم .. :l
The Man in the High Castle
تریلر فصل دو اومد
(sm2)
موزن رو اسمش خیلی حساسه واسه یه واو خودشو جر داده ..
خیلی دوس دارم سایتو بهش معرفی کنی سجاد خشگله ..
موزن با کولر میگیره ما بدبخت بیچاره ها با پنکه .. (sm74)
(sm2)
مهدی ترکه کجاس تریلر جان ویک قسمت دومش (sm2)میگفت بهترین فیلم عمرم
(sm120)یارانه بد ن 100 گیگ دوم را در سر می پرورانم
عنه ..
دیگه الان کسی تو خونش پنکه نمیزنه چرا برش نمیدارینقل قول:
تفففف ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما بدبختیم مثه شما صدتا صدتا ترافیک نمیخریم کولرای آنچنانی 30 هزار نداریم خو ..
دیوث اعمق میگم شماره بده برات شارژ بزنم (sm2)
منم گفتم کارتتو رمزشو بده خودم میگیرم برا خودم به مرگ الی فقط 1 گیگ ..
شاید همین روزا ببینی دستپخت جدیدمو (sm50)نقل قول: