ما الان دو سه ساله تو نقل و انتقلات خرج نمیکنیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ما الان دو سه ساله تو نقل و انتقلات خرج نمیکنیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادته اول فصل میگفتی لیور مدعی قهرمانیه؟؟ (sm50)(sm2)نقل قول:
جهنمُ ضرر بیلُ بدین بیاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی پوگبا رو همچین خیالتم راحت نباشه ایجنتش بدجور دندون گرده! خودشم تصمین فیکس بودن میخواد (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1 سال!
تازه کروس رو گرفتن و واسه همین ک.خلایی امثال ناواس/ سیلوا 30/40 تا دادن رو هم(sm120)
الان تو رئال کریس بالاترین دستمزد و میگیره بعد از اون هم بیل و ایکرن بقیه هم تو یه لولن (sm120)الان جیمز هم همونقدی میگیره که انخل قرار بود بگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه جا اینطوره که بیشترین ها واسه فیس ترین هاست (sm120)
(sm77)عمرا از من چنین چیزی پیدا کنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بحثم با تو رو سیتی بود که گفتم راحت ولتون نمیکنه.... که ماشالله 3/4 هفتست دیگه از هرکی از راه رسیده باخته وگرنه زیاد باهاتون فاصله نداشت(sm120)
لیورپول همون اولم گفتم با توجه به رفتن سوارز و یک سال پیر شدن جرارد برا سهمیه میجنگه
همچنان لالیگا (sm120)
انصافا همه ازتیمای لالیگا میترسن (sm120)با تمام احترام به دوستان علاقمند به لیگ انگلیس چند ساله فقط تبلیغاته ودیگر هیچ (sm120)
این که بیشتر میخواست خواسته غیرمعقولی نبود از نظر من! (sm120)نقل قول:
همه جا این طور نیست (sm120)تو لیگ انگلیش صد تا مثال نقض واست میارم (sm2)
وای وای وای (sm2)(sm2)
عالیه این (sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا که اینجوریه(sm120)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
فصلی که بیل رو خریدیم اوزیلو هیگواین و کایخون و البیول و یه بازیکن که اسمش الان یادم نیس و چند درصد قراردادش به ما میریسید فروخیتمنقل قول:
امسال هم الونسو و موراتا و دیماریا رفتن و بازیکنایی که اومدن هم تقریبا تو یه قیمت بودن
سال اخر مو هم فقط لوکا رو خریدیم و لاس و نوری شاهین رو رد کردیم (sm120)
اول که تکلیفخ ودتُ روشن کن لیور یا رئال؟؟ (sm120)نقل قول:
گفتی شما به اسونی قهرمان نمیشین که داریم میشیم(برای اولین بار 38 هفته صد نشینی (sm132)) و سیتیم هیچ وقت تهدید جدی نبوده (sm120)
لیورم گفتی واسه سهمیه ولی حتی سهمیه هم نمیگیره (sm120)
بارها روی از پریشانی به دیوار آورم
ور غم دل با کسی گویم به از دیوار نیست (sm81)
اینکه تو 4 سال سه بار قراردادش تمدید شه غیر معقوله به نظر من ولی اینکه رئال شرایطو قبول کنه و بگه باشه حدود 6 میلیون سالانه میکنیم قراردادتو بگی 10 تا میخوام نامعقوله (sm120)نقل قول:
تو لیگ انگلیس ؟الان دستمزد بازیکنای جدید منچسترو ببین حساب کار بیاد دستت (sm120)
شنبه ساعت 9 شبنقل قول:
کابوس چلسی شروع میشه
Only Manchester United
امسال هم اگه رئال بیاد بالا و به بارسا نخوریم فینال تمام اسپانیایی (sm173)
جیمزو ایبارا و اینا پشمن دیگه(sm120)نقل قول:
مطمئنا این طور باقی نمیمونه و طرف 2 سال اینده جام واسه یه تیم انگلیسیه (sm120)نقل قول:
منتها جذابیت لیگ برتر به 4 تا برد و 2 تا جام نیست باید توش باشی تا بفهمی من چی میگم (sm50)(sm120)
فکری در اینستاگرام نوشت: "تا كي ميخواهيم اين توهينهارو تحمل كنيم ونشنيده بگيريم :كيروش اگر جاي ولاسكو بود الان ميبايست تمام ايران رو بنامش ميكرديم اقاي وزير ايراني باغيرت اين توهينهارو نميپذيرد:مربي ك هيچ تحولي در فوتبال ما ايجاد نكردهچگونه جرات ميكند به مسئولين ما توهين كند :اقاي كيروش اگر ايراني مارو عقرب است اطمينان دارم شما يوزپلنگ نيستي"
اتلتیک هم بالا بیاد همینه(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگم اتوئو بیاد؟؟(sm120)
جیمز اومد دیماریا رفت یعنی پولی ندادیم عملا تازه جمیز ما مبلغ پایینتری اومد (sm1)نقل قول:
"متال مجلسی" اسمش اول "متال بندری" بود ولی به علت مصرف این آهنگ در مجالس مختلف حین رقص چاقو نام زیبنده "متال مجلسی" رو براش در نظر گرفتیم(sm2)
رئال که نباید شرایطُ قبول کنه ولی میشد یه طور مدیریت کرد نه سیخ بسوزه نه کباب مطمئنا به کمتر از اونم راضی میشد واسه رئال بازی کنه شاید بیشتر از پول دنبال ه احترام بود (sm120)نقل قول:
من یو به لوک شاو اتوبان داره 200 تا میده فکر کنم اندازه هازارد ما (sm2)
البته میرن درامد زایی بازیکنم بی تاثیر نیست و چیزی که تو گفتی هم تا حدی درسته منتها نباید این قدر فاصله باشه (sm120)
فوتبال اسپانیا خیلی پیشرفت کرده از لحاظ کیفیت لیگ و ستاره هایی که توش اومدن و از همه مهم تر نتیجه تو اروپا (sm120)پارسال لیگ اروپا رو سویا گرفت لیگ قهرمانان هم تمام مادریدی (sm120)نقل قول:
الان یه نسل بازیکن اسپانیا داره که همشون میتونن تو هر کشوری فیکس بازی کنن ولی تو اسپانیا بهشون بازی نمیرسه (sm120)
ربطی نداره!! اول لیورپول بعد رئال .. با هم بازی داشته باشن ترجیحم لیور.. ولی از باختش به رئال ناراحت نمیشم ولی از بردش بیشتر از برد رئال خوشحال میشم(sm120)نقل قول:
فاصلتون به 3.4 امتیاز رسیده بود بعد تهدید نبود؟(sm120)
اونوقت معنی جنگیدن برای سهمیه چیه؟(sm120) .. تو چه علاقه به نتیجه گیری قبل پایان داری(sm2)
دیماریا 75 جیمز 80(sm120)نقل قول:
تازه کروس کیلور اینام بودن که هیچ اما درکل حرفت درسته از اون خرجای پرِسی نکرده 2.3 سال(sm120)
سی ال رو کاری ندارم ولی این لیگ اروپا واسه انگلیسیا از جام اتجادیه هم کم ارزش تره! کلن به .....مشونه! هر جا جام ها رو نمره میدن پایین ترین نمره واسه اینه!نقل قول:
مثلا همین اورتون ترجیح میده تو لیگ به جای دهم هشتم تموم کنه تا این که بره قهرمان لیگ اروپا بشه (sm120)
ولی خب اره اسپانیا به نسبت گذشته پیشرفت خیلی خوبی داشته! هم این که یه تیم مدعی دیگه اضافه شده هم استعدادایی که رو شده هم ثبات تیما تو نتایج تو چند سال اخیر کلن الانم فکر کنم لیگ اول اروپا باشه از نظر امتیاز!
منتها این یه امر قابت نیست! همیشه افت و خیز دارن اونم بیشتر برمیگرده به چرخه اقاصادی و ستاره هایی که حذب اون لیگ میشن مثلا یه وقت ایتالیا بود چند سال افتاد انگلیس الان اسپانیا ولی دوباره برمیگرده این داستان (sm120)
بحث حقوق بازیکن بزرگتر از این حرفاست و در مغال نمیگنجه (sm120)ولی در کل میخوام بگم با رفتن اوزیل و دیماریا و الونسو و خیلی های دیگه رئال کمتر ضرر کرد تا خود بازیکنا (sm120)نقل قول:
اون کجا که دیماریا رو تو تیم اروپا باشه اوزیل رو با ژاوی و اینستا مقایسه شده اون کجا که اوزیل جایگاهش تو تیم ملی در خطر باشه و انخل نیمکت نشین منچستر کم ستاره (sm120)
(sm83)نقل قول:
شنبه میبینمتون ...
اشلی یانگ حاضر شده دستمزدش رو کم تا قراردادش رو تمدید کنه
اینکه بگیم تیما انگلیس واسشون قهرمانی تولیگ اروپا ارزشش از اتحادیه کمتره رو بعنوان یه جک میپذیرم ولاغیر (sm120)نقل قول:
ولی در مورد دوم اره دقیقا بحث ,بحث ستاره ست و استفاده از استعدادا (sm120)
مشکل انگلیس اینه که تیمای بزرگش بازیکنی ندارن که یه تنه گره بازی باز کنه (sm120)
الان منچستر سیتی رو نگاه کن ...به نظرم مزخرف ترین تیم دنیاست این همه خرج کرده سه چهار سال هم از پی اس جی دیرتر شروع کرده بیشتر از بقیه هم خرج کرده ولی هرسال تو لیگ قهرمانان میرینه (sm120)باز شما یه هازارد دارید که بشه بگی بازیکن بزرگ نه در حد کریس و مسی ولی تو همون لول
ولی بقیه تیمای انگلیس پولشون رو میریزن تو اشغالی با خرید امثال ویلفرد بونی و مانگالا (sm120)
مانگالا(sm120)
من هیچ وقت مولتی تیم بودن و اینا نفهمیدم راستش! (sm120) خدا یکی تیم هم یکی (sm59)نقل قول:
البته این که تو هر بازی که میبینی کشش و میلت به سمت یکی باشه طبیعیه و منم با توجه به حضور افراد و بازیکنان و علاقه شخصی گاهی بعضی تیمارُ به بعضی ترجیح میدم اما طرفداری فقط یکی میفهمم و لا غیر (sm120)
هرگز از کسی جز خود پیگیرینی شنیدی سیتی رو تهدیدی واسه هرمانی چلسی به جساب بیاره؟؟(sm120)
میبینیم حالا...ولی سال بعد دیگه سال شماست (sm2)
طرفدار تیم ایرانی هم نبودی حتما از بچگی؟(sm2)نقل قول:
پارسال تیمتون چندم شد سیتی چندم؟ ی چی بگو بگنجه(sm2)
اگه راجرز نبود لیورپول همینم نمیشد با این بازیکنا(sm120)تازه سال دیگه جراردم نیست.. استرلینگ هم معلوم نیست وضعیتش
با توجه به بازیکنایی که تو لیورپول هستن جایگاه واقعیش همینه(sm120)
واسه من سودی نداره بخوام از خودم بگم حتی قهرمانی چلسی رُ دارم بی اعتبار میکنم ولی اینو سم میخورم از خیلی از خود لوکالا شنیدم نه هوادارای ایرانی و ....اگر خواستی تو فیس یه گروه انگلیسی ادت کنم خودت ببینی نظراتشونو (sm120) دقیقا تو رتبه بندی به لیگ اتخادیه 2 امتیاز داده بود به جام اروپا 1 امتیاز (sm120)نقل قول:
اره این که درسته! (sm120) بنجل خریدن معضل بزرگ لیگ برتر شده! خود چلسیم داره از این خریدا بقیه هم که به وفور...دلیلشم نمیدونم چرا! (sm120)
مسئله دیگه هم اینه تیمای کوچیک تر نمیتونن ستاره های وطنیشون رو حفظ کنن و مجبورن به خاطر پول بفروشن به لالیگا و.....(sm120)
ایرانی و خارجی ملی و باشگاهی! هر کدوم یکی! (sm120) تقدم و تاخیر زمانی هم مهم نیستنقل قول:
پارسال که ما از روز اول گفتیم مدعی قهرمانی نیستیم و اسب کوچکیم هنوز حل نشده اون؟؟ اصن چه ربطی داشت امسالُ من دارم میگم (sm120)
یه بخش ا ناکامی لیور همین راجرزه اتفاقا! بر خلاف چیزی که جو میدین بازیکناش خیلیم خوبن...راجرز مثل ونگر میمونه بازیای بزرگ همیشه بازندست (sm120)
تتلو و صادقیان کرکر خندن اصن(sm2)
چی رفته گفته من ترکش دادم(sm2)
این از نگاه من و تو که بیرون از زمین نشستیم و داریم فقط یه بخش ماجرا رو میبینیم (sm120)نقل قول:
البته موافقم از نظر فنی هیچ سودی براشون نداشته و شاید از روز اولم معلوم بود منتها یه بخشیشم به خاطر انتخاب اشتباه خودشون بوده شاید (sm120)