یه عکسی بود یه بار الی گذاشته بود یه زنه میخواست سیگار بکشه چندتا مرد فندک و کبریت تعارف کرده بودن ! کسی داره عکسشو ؟؟؟ (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه عکسی بود یه بار الی گذاشته بود یه زنه میخواست سیگار بکشه چندتا مرد فندک و کبریت تعارف کرده بودن ! کسی داره عکسشو ؟؟؟ (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر عظیمی - دروغ عاشقانه
(sm50)
خدایا با کیا شدیم 40 میلیون
. پشت سر هم کامنت مسخره نزار . نوراللهی اصلا کی هست ؟ . چی هست ؟ نورالله به دلیل پشت کردن به تیم ملی باید برای همیشه محروم بشه . پرسپولیس هم محروم بشه. مگه نمیگن رحمتی به درستی محروم شده پس نوراللهی خائن هم بایدمحروم بشه.
هااا ماشالله اشترم مگه از تو بخاری دربیاد (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس پرمفهومیه (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال فیلم مالناست(sm50)
یادش بخیر چقدر عاشق اندام و فیس مونیکا بودم و هنوزم هستم ولی نه به نسبت چندسال پیش الان صدف جونم رو بورسه(sm120)
هر بار تو هربار تو(sm50)
تو همیشه عادمو غافلگیر میکنی اشترم (sm2)نقل قول:
(sm27)
چه بی ثمر می خندم
چه بی اثر می گریم
به ناکامی
چرا رسوا شدم من
چرا عاشق
چرا شیدا شدم من
عماد رام
(sm50)