(sm3)ریدن به همه چی ..
ملتم یا رفتن جای دیگه یا بدبخت شدن تو این مملکت
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm3)ریدن به همه چی ..
ملتم یا رفتن جای دیگه یا بدبخت شدن تو این مملکت
بابا سکه دو تومنم رد کرد کی الا جرات داره ازدواج کنه یا اونا که کردن طلاق بدن حقوق کارمندی مگه چقده؟ از 1و200 شرو تا 2و 300 از رو مدرک دیگه اونم با ای گرونی اصلا نمیصرفه زندگی ... زندگی فقط عربستان یا کویت هر یه دینارشون دوره بره 20 تومنه به ارز ایران(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لازم نکرده (sm2)(sm2)
والا خوش به حال زری این ایران نیس . (sm50)
حالا خوشگل هسین خوشگل هسی گازو بگیرم بیام یه دلخوشی سیستان(sm59)یه عکس بفرس بینیم ... (یه سیبیلو مجید جفری در نیاد الا صلوات(sm30))نقل قول:
نوشته اصلی توسط Zahra4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید با هواپیما بیای (sm70)(sm70)
موردی نی خوشگل باشو پایه بقیش جور میشه سر راه هادولم پایه باشه میارمش واسه خواهرات(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Zahra4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm30)(sm30)(sm30)
تلگرام دستکتاب هم فیت شد فک کنم
خبرندارم والا من فیلترشکنم اوکیه(sm30)میخای ادرس سایت طرفو بفرسم توعم بخر سروراش عالین(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
بیه خودت برو دور دور کن تو سایتش (sm118)
(sm50)
چرا یدفعه بن شدم چکار کرده بودم (sm54)(sm77)
عجب جایی به داد من رسیدی (sm50)
(sm50)
(sm50)
قندشکن خوب واسه ویندوز سراغ ندارید
خیلی ممنون (sm127)(sm10)
میلاد زیر آسمان شهر امیر تاجیک رو ندارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
بیهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیشکی نیست ... (sm172)
یاران موافق ... (sm50)
همش از خودم میپرسم چرا خدا منو افرید به چه دردی میخورم(sm50)
این چیه بزی کیفیت سیدی می خوام (sm2)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] این کاره امیره مو نداریم از اینا(sm2)نقل قول:
- (sm50)
(sm28)
آقا فرهاد بابت ارسال موزیک ویدئوها ممنون (sm176)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واتساپ و الو نصب ندارین؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واتساپ و الو نصب ندارین؟
نه
جاجَرم
۹۷/۲/۱۴
غروب ...(sm50)
(sm50)
دلايل مخالفت مردم با رژیم قبل انقلاب در كتاب درسى
(sm50)
مگه 2 روز پیش نشانم ندادی رفتم نصب کردم .(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی نمیشه تلگرام . حالا واتس آپ اگه مال ویندوزم داشته باشه بهتره
نداره ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول: