ﺭﻓﯿﻘﻢ ﺧﻮﻧﻪ ﺍﺟﺎﺭﻩ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﺑﻌﺪ ﻣﻄﻠﻘﺎ ﺗﻮﺵ ﻫﯿﭻ ﻭﺳﯿﻠﻪ ﺍﯼ ﻧﺒﻮﺩ . ﻓﻘﻂ ﺩﺳﺘﻤﺎﻝ ﮐﺎﻏﺬﯼ ﻭ
ﯾﮏ ﺗﺸﮏ .
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
ﯾﻌﻨﯽ ﯾﺎﺭﻭ ﺍﺯ ﺩﺭ ﻭﺍﺭﺩ ﻣﯿﺸﺪ ﻣﯿﻔﻬﻤﯿﺪ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺪﻩ...
نمایش نسخه قابل چاپ
ﺭﻓﯿﻘﻢ ﺧﻮﻧﻪ ﺍﺟﺎﺭﻩ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﺑﻌﺪ ﻣﻄﻠﻘﺎ ﺗﻮﺵ ﻫﯿﭻ ﻭﺳﯿﻠﻪ ﺍﯼ ﻧﺒﻮﺩ . ﻓﻘﻂ ﺩﺳﺘﻤﺎﻝ ﮐﺎﻏﺬﯼ ﻭ
ﯾﮏ ﺗﺸﮏ .
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
ﯾﻌﻨﯽ ﯾﺎﺭﻭ ﺍﺯ ﺩﺭ ﻭﺍﺭﺩ ﻣﯿﺸﺪ ﻣﯿﻔﻬﻤﯿﺪ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺪﻩ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر داشته باش اینو (sm2)
بابا من دارم شوخی میکنم باهات حالا مثلا من به رسول میگم 4 تومن بده به نظرت اگرم بیاد 10 تومن بده من کجارو میتونم بگیرم باهاش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چند آبی از شما 2 نفر گرم نمیشه(sm70) ........ حالا اگه بیام ازت دستی بگیرم 20 تومن میدی تا آخر هفته (sm2)
من که به این سادگیا گول تو رو نمی خورم (sm2) ولی چند صفحه قبل یه متنی واسط نوشتم شرایط پول دادن من بخون جالبه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه 4 تومن شرایطم گذاشته دیوث (sm2) .......... من ندیدم نکنه خانوم منشی ــــــــــه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لعنت بر هر چی آدم بی ناموسه که اینطوری رفتار میکنه . . .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی در کل در همه حال دنبال اخبار خانوم منشی میگردیا ، نکنه خانوم منشی تو باشه (sm70)
پسرم ، عادم با باباش شوخی میکنه مگه ، یه حرمتایی هست که باید بینمون باقی بمونه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بستگی داره چقدر در گول خوردن ماهر باشی (sm2)
برگ برگ آب ریکا چیست؟ .....
.
.
.
.
.
.
.
. همان مرگ بر آمریکاست که دخترا با بینی عمل کرده میگن.
نقل قول:
فقط یه راه داره که من پول بدم بهت هادی ! اونم اینه که دعا کنی خانم منشی برگرده بعد با من دوست بشه خیلی دوست بشه خیلی خیلی دوست بشه انقدر دوست بشه که من بتونم جفت لنگ های همایونیشو بفرستم هوا بعد از اتمام کارم همینطوری که لخ*ت در آغوش هم آرمیده ایم بگه وااااای رسول جونم من موزیک ویدیوی هایده میخوام(sm2)(sm30)تازه شانس بیاری کیفول باشم بهش نگم بیا چیزمو بخور(sm2)
مملکت نیست که باغ وحشه (sm172)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داشتم دنبال اخبار 5+1 میگشتم چشمم خورد به کلمه منشی (sm2)
هفت خان هادی (sm2)نقل قول: