(sm2)(sm30)(sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)(sm30)(sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
اینستاگرام الناز شاکردوست نیز از دسترس خارج شد.
پس از هک اینستاگرام سحر قریشی، حالا ساعاتی است اینستای شاکردوست از دسترس خارج شده است.
هیلاری کلینتون .. :l
شبکه HBO سریال Westworld را برای فصل دوم تمدید کرد .
(sm50)
سریال master of s e x رو کسی دیده؟ چطوره؟
ببین سریالش خوب هس منتهی بیش از حد زنانس ! من خودم حوصله اینجور سریالا رو ندارم نسبت به مسائل جنسی و س ک س خیلی ریز میشن من خوشم نیومد ولی ممکنه تو خوشت بیاد صرفا سلیقه ای باید چن قسمت ببینی و تصمیم بگیرینقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)ستاره درخشان سریال rectify البته عکسی که گذاشتم مال مینی سریال Parades End و البته فیلم سایلنت هیلنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یا خدا این جعبه موبایله یعنی بیاد ایران اینجوری میدن دستمون
از 24 ساعت 12 ساعتشو که خوابی 12 ساعت دیگه شم سرت تو گوشی و سیستم و ویندوز . نیکوله (sm2)
باقیمانده ترافیک دوره: (293034.62mb) 286.17gb
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم بگیرم یا نه ..
(160797.93MB) 157.03GB
تو یادت میاد چه تاریخی بود من این بسته 100 گیگ 3 ماهه رو گرفتم ؟
اون موقع 100 گیگ ترافیک داشتم این 3 ماهه رو گرفتم تا الان نصفش رفته .. باید بدونم کی تموم میشه تا اون موقع مصرفش کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال من 45 روز مونده توام یادت بیاد قبل یا بعد من گرفتی
اپ شاتل رو نصب کن اینا رو تفکیک شده نشون میده
این نامحدوده حیفه نگیری
یه سوال داشتم این های وب یا شاتل روستاها رو هم میگیره؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه؟
اطلاع ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنگ زدم به شاتل گفت 05.26 خریدی یعنی تا 26 برج 8 آبان ماه اعتبار داره ..نقل قول:
خوبه .. میگیرم این صد گیگ رو .. (sm79)
خسته نباشینقل قول:
اگه کسی اطلاع داره زحمت بکشه بگه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی تو میخوابی اینجا همش سرکار نمیری پولی دربیاری بعد زن بگیری بعد بچه بیاری
فک کنم های وب پشتیبانی کنه بعضی جاهارو ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید زنگ بزنی به خودشون بپرسی ..
به کجاشون زنگ بزنم شماره بده بزنمنقل قول:
(sm81)تک تک شاتهایی که از این فرشته میگیرن یه صحنه زیبا خلق میشه
خیلی دنبال کار گشتم نیست .. (sm74) البته نه که نباشه واسه ماها نیست یعنی بعضی جاها باید پارتی داشته باشی وگرنه اصلا ممکن نیست . (sm3)نقل قول:
تهران هست ولی نمیزارن برم ... (sm50) پولی هم ندارم برم ماشین بگیرم حداقل روی ماشین کار کنم .. البته کارگر ساختمانی هست که اونم نمیتونم و نمیخوام که برم (sm2)
(sm81)ای زیبای لعنتی
زن بگیر وام بدن برو ماشین بگیر بعد خرج خودت رو دربیار ولی زنی نگیر که همه پولی که از ماشین در میاری بدی لوازم آرایش دختر پیدا کن که بتونه تورو سروسامون بده بعدش ماهی چقدر میدی واسه خرید حجم اینترنت اونو پس انداز کنی لااقل کمک خرجت میشهنقل قول:
نقل قول:
اسم این فیلم چیه؟؟؟(sm132)
Parades Endنقل قول:
نوشته اصلی توسط sako [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مینی سریاله
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
زنگ بزن 1565 های وب ..
شاتل : استان : 1525. مرکزی تهران : 021.23089
چه حرفی میزنیا .. (sm2) با جیب خالی برم خونه کی رو بزنم ؟ اونوقت بگه چی داری منم بگم هیچ .. که در نتیجه با کلی احترام با لگد پرتم کنن بیرون .. (sm30)نقل قول:
فعلا که هیچ .. پس انداز کجا بود . (sm2) مگه میشه زن بگیری وقتی که پول نداشته باشی .. 10 تومن فقط طلا میخواد .. چیزای دیگه بماند .. من خودمم زیادی م زن میخوام چه کار (sm50)
(sm2)بخاطر این ایام سرعتمو اوردن پایون ؟ 9 مگ شده
(sm2)الی شب تاسوعاست (sm50)نقل قول:
یه کشوری هست که تمااام تلااااش مسئولینش اینه که وقتی تیم ملی شون گل میزنه مردمشون شاد نشن
خب نشستی خونه 50تا شعر میگی از 50 تا دوتا تشکر میخوری که چی بشه برو بچسب به زندگیت عزیز من این کار نشد اون کار اون کار نشد این کار برو کاشی کار شو برو کارگری(sm102) نشستی خونه میخوری میگوزی بعد خودت بو میکنی بعد میزنی زیر خنده بعد دوتا شعر کپی پیس میکنی اینجا که چی بشه برو بچسب به زندگیت اینقد شاسکول نباش چرا منو اذیت میکنینقل قول:
خو چیکا کنم مث اعمقا برم گریه کنم بزنم تو سرم بخاطر تاریخی که هیچ ربطی به ما نداره کل مردم دنیا هم بمون بخندن این اسکلا برای هزارو چن صد سال پیش که هیپ پخی دین حساب نمیشده بعد بزور اوردن اینجا با قتل و تجاوز حالا برای عربا گریه کنیم همه جا رو سیا پوش کنیمنقل قول:
عصبانی نشو برو آب خنک بخورنقل قول:
(sm2)من که نمیگم برو بزن تو سرت گریه کن .. میگم 2 روز نشین ازین فیلما نگاه نکن گناه داره واسه خودت میگم گناه دامن گیرن نشه ..نقل قول:
بعد حساب امام حسین با اینا کلی فرق داره .. اینا که اون زمان بودن میرفتن طرف یزید .. الانم بخوای حساب کنی هیچ فرقی با یزید نداره
(sm2)خودت که از همه بدتری .. تو کار برام گیر بیار به غیر از کار ساختمان نامردم اگه نرم ..نقل قول:
تو نگران نباش ایشالله شاید مردم خلاص شدم یا میمیرم یا بالاخره یه جایی گیر میارم ..
و اینکه فک نکن 24 ساعت اینجام .. فقط وقتایی که هستم خونه اومدم اینجا . تابستون کل شهرو گشتم به غیر از بازار یابی کار دیگه ای پیدا نکردم ..
کار هم بود باید یا وانت داشتی یا تو آزانس هم بود که اونم باید خودت ماشین داشتی ..
نزار یاد چیزایی که نداریم بیفتیم (sm50)