يه سايت برا دان فيلم ايراني پخ كنيد لطفا(sm93)(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
يه سايت برا دان فيلم ايراني پخ كنيد لطفا(sm93)(sm50)
در سکوتی ماتم افزا
من کناری و مرغ شیدا
با من دل خسته گوید
از چه بنشسته ای تو تنها
عشق یاری در دل دارم
می دهد هر دم آزارم
فتنه ها دارد در کارم
با خیالش در تنهایی
می گریزم از رسوایی
جام نوشین در کف دارم
مرغ شیدا بیا بیا
شاهد ناله ی حزینم شو
با نوایی تو هم صدا با نوای دل غمینم شو
ای صبا گر شنیده ای
راز قلب شکسته ام امشب
رو پیامم به او رسان ، قاصد عشق آتشینم شو
لحظه ای آسمان تو بنگر جامه ی ارغوانیم
در غم عشق او خزان شد نو بهار جوانیم
عطر گیسوی دل فریبش ،رشک گل های یاسمن
سایه ی مهر او چراغ روشن زندگانیم
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داره نصب کنین زوووود
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) U chi?
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث تو که 12 تا ، تاپیک رو میاری " بالا " تا یه استیکر تشکر بذاری ، بیا شیر منم بیار " بالا " ازش تشکر کن . . . (sm2)
شیر هادی رو هم بیار بالا استیکر تشکر بذار . . . (sm2)
(sm93)
(sm2)
(sm120)
ها؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم چی گفتین ولی من تلگرامم نابود شده به زور با لنترن وصل میشم(sm172)
اگه اینو میگی نه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واتساپ نصب دارم ولی استفاده نه
خواهش میکنم قابلی نداشت .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به این اعتقاد دارم همیشه درستی و راستگویی به مردم . اعتبار و شخصیت را بالا می برد.(sm93)
من تابحال واتس آپ استفاده نکردم.لینک مینک بده خودم حال ندارم برم دنبالش (sm59)نقل قول:
منو یادت رفت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه راهی نشونم بده تلگرامم وصل شه
به خاطر خودت میگم(sm120)
- (sm27)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای کامپیوتر یا موبایل؟
برو اینو بخر سرویساش عالین بعد بیا این لینکه با نام کاربریتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از پسرا بارانم با خودت ببر ثواب داره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با افزونه برو وب تلگرامنقل قول:
اندرویدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالم بده (sm50)(sm74)
با دولت بازی کن بقلش کن بخاب(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با افزونه بیا وب تلگرام .نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
setuo ***
نصب کن بعد ثبت نام
(sm3)
(sm50)طلایدار
(sm172)
نقل قول:
من خودم شیرت رو میارم بالا ، جوش نزن . . . (sm59)
مرد دیدی قاب بگیر . . . (sm50)
خیلی موافقم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
هر دو(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت وای فای 2 مگابایت بر ثانیه ولی باز نسخه وب باز نمیشه(sm74)
اون افزونه که نصب کردی باید ثبت نام کنی و پسودم میره برای ایمیلتنقل قول:
(sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
دیوث بده از پست طرف تشکر میکنم؟(sm2)
شیرتو بده عمه روحانی بیاره بالا(sm2)
چندین ساله ازش استفاده میکنم خیلی عالیه اولین بار تبلیغش رو توی ایران فیلم دیدم الان هم دارم استفده میکنم سه ماهه(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صادق کسکش (sm50)(sm2)
(sm2)نقل قول: