(sm77)واس من 2 ساعت واس تو 2 روزنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm77)واس من 2 ساعت واس تو 2 روزنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها(sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سطح اتکایی که .... (sm2)
پروژه بالاخره تایید شد(sm79)
پروزه ی شاخی شد ولی(sm128)
منم اونی که میمیره بی تو(sm118)
تحمل نداره دوریتو(sm157)
یه سایت مخصوص اونایی که محرم دلشون غذای حسینی میخواد.
اما یا تنبلیشون میاد برن دانبالش بگردن،یا اینکه نمیدونن از کجا میتونن گیر بیارن نذری هارو!!
سایت نذری یاب
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوووووووبه[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فتوشوپ اشتباههنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فتوشات درسته(sm29)
نمیدونم چ نصب کردم رید به فایرفاکس
وقتی تب جدید باز میکنم میره تو این آدرس [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی هم میگردم چیزی نیس که پاکش کنم راهکار لطفا(sm1)
(sm132)پیداش کردم و Uninstall نمودم حل شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این انگلیسی photoshopنقل قول:
فارسیش کنی میشه فتوشوپ
فتوشات با فتوشاپ فرق داره(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فتوشات یعنی همین عکسایی که تو میزاری (sm70)
کافیه یه سرچی بزنی(sm50)
این برنامه رو دانلود و نصب نکنی خیلی خری !!!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه YAC App Store هم باش نصب کنین !!!!
(sm128)رو نمایی از آواتار نو
(sm2) شما یادتون نمیاد
قبلا این انجمن روی سرو اپاچی سخت پوستا بود هی شورش میکردن دان می شدیم
الان رفتیم روی لایت اسپید ایالات کالیفرنیا (sm2)
نقل قول:
دهنت سرویس چقد شبیه همکلاسیمه تو یونی !!!! (sm128)
مرگ من انگار خودشه ..
اصا مو نمیزنه !
نه اون مشکیه چشاش !!!!
(sm77)
دیوثا دو روزه زنگ میزنم برا این دوره های فنی و حرفه ای جواب نمیدن !!!!
بریم کلاس حوصلمون سر رفته ..
ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺗﻮ ﮔﻮﮔﻞ ﺳﺮﭺ ﮐﺮﺩﻩ : ﺭﺍﻩﻫﺎﯼ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﺑﺎ ﺍﺣﺴﺎﻥ ﻋﻠﯿﺨﺎﻧﯽ
ﮔﻮﮔﻞ ﯾﻪ ﻧﮕﺎﻩﺑﻬﺶ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻪ ﮔﻔﺘﻪ : ﺗﻮ ﻫﻤﻮﻧﯽ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮐﻪ ﻫﻤﯿﻦﭼﻨﺪ ﻫﻔﺘﻪ ﭘﯿﺶ ﻫﻤﯿﻨﻮ ﻭﺍﺳﻪ ﻋﻠﯿﺮﺿﺎ ﺣﻘﯿﻘﯽﺳﺮﭺﻣﯿﮑﺮﺩﯼ؟
ﺑﺮﻭ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﺑﮑﺶ(sm2)
این که گفتم با داریوش مشکل دارم داستان داره ..
داداشم داریوش باز خیلی درجه یک هس ..
از قدیم هی پیش من داریوش پلی میکرد ..
من ازش خوشم نمیومد هرچی آهنگ از داریوش گوش دادم به خاطر همونه ..
(sm70)دیگه باقیش بماند ..
امیر پی امتو چک کن
(sm27)
(sm2)پیچ محسنو تبدیل میکنی به موزیک باران (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم یه کاریش میکنم
میخوای فیلمو کم حجک کنین برنامه داره فشرده سازی ویدیو ..
این بود زندگی .. !!!! (sm50)
(sm50)
(sm2)
اگر قصد دارید یک ویدیو را در اینترنت منتشر کنید اما حجم آن بالا است و احساس می کنید که باید حجم آن را کاهش دهید این نرم افزار می تواند به شما کمک شایانی بکند ، شما با استفاده از این نرم افزار می توانید فایل های ویدیویی خود را به شکل محسوسی فشرده کنید با این تفاوت که هیچ گونه افت کیفیتی در آن به وجود نخواهد آمد
(sm2)
ممر رفت ؟
امیر لینک چاوشی نیوز دست توئه ؟
وبلاگ ممر دست منه ، قرار بود از چاوشی نیوز آپلود کنه امشب بزنم وبلاگ
اگه دست توئه پی امش کن ، اینجا نذاری (sm120)
سینجول لینک برنامه رو بده ببینم 360 ش از 42 مگ کم تر هم میشه یا نه (sm70)
(sm50)(sm59)
یاغی عشقه ..
(sm70) از ممر بگیر ، وب ممره ، ممر بیاد بهش میگم که لینکو ندادی (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)