دوباره نقش ک...و...ن کنا رو ورداشتی بزار سرش از درت دراد بعد شروع کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دوباره نقش ک...و...ن کنا رو ورداشتی بزار سرش از درت دراد بعد شروع کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به رسیدن فکر نمی کنمبه تو فکر می کنمو می رسم!..***این که می نویسمنامه نیست، خیال استکاش به انتهای سطرها که می رسمتو لااقل خیال نباشیبیایی!
من از اولشم ک.ون کن بودم تو ک.ونی بودن رو قبول نمیکردی دیوث ک.ونی بودن که خجالت نداره بگو عمویی من ک.ونیم خلاص ترس نداره که(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه ماری خفته در محراب (sm27)
آشوب جـهان و جَنگ دنیـا به کنـاربُحـران ندیدن تـو را من چه کـنم ..؟!(sm118)
من هر کی رو کردم واسم شاخ شده تو هم بشین روش (sm2)نقل قول:
زیبای خفته (sm173)
تو تنها کسی رو تونستی بکنی خودت بودی اونم بزور تازه مهره کمرت هم ترک برداشته دیوث خب میگفتی من و هادی بیایم دیگه چرا مال خودت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن شاخت هم تو ک.ونت[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم یکی از کو...ن..یها تشریف داری خودت خبر نداری (sm2)نقل قول:
(sm3)
نه دیگه هر چی باشه شما در ک.ونی بودن استاد تری عسیسم(sm2)نقل قول:
شکسته بندی میکنی من هر چی بدم به یه شب جمعه شما نمیرسه (sm2)نقل قول:
این یکی رو دیگه چیکارش کنیم اسکول گیر شدیم همه مون دسته جمعی (sm120)
اختیار داری شما چندین مدال افتخار از همین کشتی های شب جمعه گرفتین(sm2)نقل قول:
افســانه گشته ام به غم عشق، تا شدمافســــونی نـــظاره چـــشم ســـیاه تــــوشادی نصیب گشته ام ای دوست! تا مرادل شـــد نشـــان نـــاوک تـــیر نگـــاه تــو******دست قضا کشیده چه خوش نقش دوست رابــــا آب و رنگ عشـــق، بـــر اوراق خاطــــرمدر پـــــرتو حــــقیقت ایمــــان بجـــان دوسـتراهــــی دگـــر به غــیر غــم عشــق نسـپرم******احســـاس مـی کنم کـه در فضای درون مـناز روشـــنای مــهر تــو، لبریــز گشــته استبا یـــاد سرو قــــامتت ای نــوبهـــار حســـندل با نشاط و، جان طــرب انگیز گشته است
اختیار داری کمربند طلایی تو ک...و...ن شماست (sm2)نقل قول:
صادق چه خر کیف شده (sm2)
نیایی
بهار نمی آید
پرستوها بیکار می شوند، درخت ها غم باد.
حالا من هیچ
چه گناهی کرده اند این بیچاره ها!؟
بهار آمده اما
من دلم هنوز بهار می خواهد
بیا
بیا به هم دروغ بگوییم
من بگویم : بهار شده
تو باور کنی، بیایی!!
بهار چشم های تو بود
پلک می زدی شکوفه می ریخت.
حالا انگار
روی زمستان گیر کرده است
سوزن فصل ها!
مدال افتخار المپیک که دیگه تا ته جا میشه عین گاراژ شده ک.ونت مدال ها پارک میکنن توش(sm2)نقل قول:
مگذار شب فراق ممتـــــــــــــــــــــد بشود
حال دلم آن سان که نباید بشـــــــــــــــــود
این جاده تو را بگیرد از من؟؟؟!!! هرگز.....
از روی جنــــــــــــــــــــازه ام مگر رد بشود!
لعنت به همه راه هایی که عرضه ندارند من را به تو برسانند
مــن حواس فـــاصله ها را پرت میکنم, تــــو فــــقط بیـــــاا...
آن زورق پیـــــرم که در طــوفان تقدیــــر
بارش به دوش بــادبـــان افتــــاده باشد
دارم به آخر میـــرسم بـــی تـــو، شبیه
تــــیری که از دوش کمان افتـــاده باشد
خدا کند که برآید به یک کرشمه دو کار...
یکی ظـــهور نگار و یکی شروع بــــهار...
یک شب دل تو پرنده شد،ماهی شد
تا آبی بیــــــــــــــکرانه ای راهی شد
یک روز چو این علامت پرسش،تو
قلاب دهـــــــــان ماهیان خواهی شد...
یک شعر تمیز و تازه تحویل بگــــــــــــــــیر!
ازسنگ بیاگــــــدازه تحویل بگـــــــــــــــــیر!
هرکس به توگفت:پشت چشمت ابروست
تو اسم بده؛جنازه تحویل بگــــــــــــــــــــیر.. .
می بخشی اگر زعشق نام آوردم
در محضر ذوق تو کــــــــــلام آوردم
من مثل بلوط پیر ،تو صخره ی سخت
باچنــــــــــــــگ زدن به تو دوام آوردم....
بی تیر وکمان مخواه آرش باشی
سودابه ندیده ای سیاوش باشی
ای سرو بلـــــــــند!قایق و پارو شو
هیزم نشوی که سهم آتش باشی
شما خودت خالق المپیک بودی تو ک...و...ن دادن (sm2)نقل قول:
خالق بچه ک.ونی شدن هم حتما شما بودی(sm2)نقل قول:
به اسم تو ثبت شده تو کتاب رکوردها (sm2)نقل قول:
فعلا که شما رکورد ک.ون دادن رو شکستی کارت از کتاب گذشته(sm2)نقل قول:
دیوثا به جای ک.ون دادن به همدیگه برید تو مسجد با خدا راز و نیاز کنید امشب شب احیاء ست (sm39) (sm59)
با همه خوبم من اما با شما، خب بیشتر...
دوستم داری ولیکن من تو را... خُــب بیشتر!
لحظه ای مال منی و "تو" خطابت می کنم
گرچه سعی ام بوده تا گویم: "شما" خب بیشتر
غیر معمولی ست رفتار منو شک کرده اند...
اهل خانه، دوستــانِ آشنا خب بیشتر
اشک های بی هوا، بعضا سکوت بی دلیل ..
شعر اما می کند رسوا مرا، خب بیشتر !(sm1)
گوه نخور دیوث خودت چرا نمیری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم شما جهانی شده دیگه تو ک...و...ن دادن (sm2)نقل قول:
لا الی حی اللهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اول تورو یه دست ترتیب میدم بعد میرم غسل میگیرم راهی میشم (sm50)نقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)
بچه ک.ونی ها تو رو به عنوان استادشون میشناسن(sm2)نقل قول:
نقل قول:
بیا بخورش دیوث(sm2)
به هر طرف که می چرخد
"تو" را می بیند!
آفتابگردانی که
خورشید هم حسرت سرگردانی اش را می کشد ...
....................
قایقت می شوم
بادبانم باش
بگذار هر چه حرف
پشت سرمان می زنند مردم
باد هوا باشد
دورترمان کند ...
....................بوی عطری آشناتو را
یک روز بیدار خواهد کرد،
حتا اگر یک عمر
خوابیده باشی
زیر سنگی سرد!
تو استاد دانشگاشون تشریف داری (sm2)نقل قول:
(sm81)بس کنید(sm1)