شرایط از این منطقی تر دیده بودی عایا ؟؟؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شرایط از این منطقی تر دیده بودی عایا ؟؟؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30) (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افسوس و صد افسوس (sm172)
خب ؟ موافقی ؟؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172) (sm81) دلم سوختنقل قول:
یعنی شرکت نفتم بخواد استخدام رسمی بگیرن انقدر سخت نمیگیرن (sm2)
حالا من دعا میکنم 20 میگیرم (sm51) دعاهامم مستجاب میشه همیشه (sm70) فقط دعا میکنم جواب سلامتو بده فعلا (sm51) ... خوبه ؟ (sm2)
تو دعا کن برگرده سرجای اولش من فقط بتونم چند وقتی یه بار نگاش کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه میخوای فردا ببینی باید 10 بسلفی بیاد (sm2)نقل قول:
الان که بیشتر فکر کردم دیدم خانم منشی اونقدرا هم بی رحمانه زیبا نیست (sm2)نقل قول:
این چه عشق و دوست داشتنیه که حاضر نیستی 10 تومن در راهش خرج کنی (sm2) خانم منشی رو ببینم برات دارم (sm2)نقل قول:
کاری میکنم که ایندفه اگه ببینیش یه ساعتم که نگاش کنی تو کف یه لحظه دیدنت بمونی ........ (sm2)
خطر از بیخ گوشم گذشت ... الان مگه میشه دوربین خرید ... اونم با این قیمت هانقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از سنگین ترین حس هایی که بهت دست میدهنقل قول: