[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاش شتر خور های دیوث شما رو چه به زیر سوال بردن تمدن ما (sm70)(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاش شتر خور های دیوث شما رو چه به زیر سوال بردن تمدن ما (sm70)(sm50)
سجاد (sm120) رهبری فرد توی اینستاش نوشته هدایتی با سید جلال و ادینهو و وحید امیری و خلعت واسه فصل بعد تموم کرده (sm120)
(sm74)دروغ میگی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیجا گفتندوندی؟ (sm74)(sm54)
یعنی بدش لینکشو(sm120)
چپ رو کی جمع کنه ؟ (sm25)
میثم حسینی خوبه ولی ذخیره ش جور نی (sm98)
تگم کنی حله (sm120)
گفتندوندی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبر کن لینکشو بذارم (sm120)
راستی دیشب نقل "حسن کوشی" رو داشتم جواب میدادم، برق رفت یهو (sm2)
جوردی آلبا (sm50)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کردم (sm120)نقل قول:
در اوایل هفته ویدیویی از یک مکالمه به زبان روسی بین "سیری" و مردی که خود را آلکس معرفی میکرد منتشر شد و حالا به طور گستردهای در یوتیوب و ردایت پخش شده. این ترجمه آن مکالمه است:
- آلکس: "سیری، آیا این نزدیکیها دیسکوی همجنسگرایان هست؟"
- سیری: "اگر صورت داشتم الان قرمز شده بود."
- آلکس: "برای ثبت ازدواج بین دو همجنسگرا در بریتانیا چه کار باید کرد؟"
- سیری: [سکوت]
- آلکس: "برای ثبت ازدواج بین دو همجنسگرا در بریتانیا چه کار باید کرد؟"
- سیری: "بگذار این سوال را نشنیده بگیرم."
فکر کنم متوجه موضوع شده باشید.
اپل میگوید که جوابهای "سیری" نتیجه یک اشکال نرمافزاری بوده که حالا رفع شده. ولی بحثهایی که به انگلیسی در اینترنت جریان داشت نمایانگر این حقیقت بود که حقوق همجنسگرایان و هوموفوبیا (همجنسگراهراسی) در روسیه موضوع بحثهای داغی در خارج از این کشور است. یک پیشفرض این بود که "سیری" عمدا اینگونه طراحی شده تا با قوانین روسیه مطابقت کند.
به گفته یکی از کاربران ردایت "اپل برای اینکه بتواند محصولاتش را در یک کشور بفروشد باید به قوانین آن کشور احترام بگذارد."
یعنی اگه تو ایران رسمی نمایندگی بذارن از این سوالا بپرسیم سیری میگه الله اکبر استغفرالله .. ای همجنسباز خاک برسر ، ای لواط گر شهوت پرست .. واسا الان زنگ بزنم بیان ببرنت سنگسار (sm2)
خوب هدایتی بره اینام نمیان (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه فقط میخواستم اعلام حضور کنم (sm2)
نکن حسن عمو ِ هدایتی رو وسوسه نکن (sm2)نقل قول:
عاقا یه سوال تو این سریال گیم اف ترونز این همجنسبازای سریال واقعا گی هستن ؟ یا خودشونو به گی بودن میزنند (sm25)
حالشون به هم نمیخوره ؟ (sm3)(sm25)
به حقوق همنجس گرایان احترام بزارنقل قول:
اره باس به هر قشر احترام گذاشت مخصوصا قشر کسخلانقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)نقل قول:
John Lennon - Woman (sm50)
چند تا تيمِ خارجى هم صحبت كردم گفتن چون طرفدارِ بالاى يک ميليون داره واسه باشگاه خوبه و اگه تو تِست ها قبول شِه قبولش ميكنيم پس انگيزشَم دارم و ميخوام تلاشمو بكنم شايد شد !(sm2)(sm2)
زنگ زده به گالاتاسرای (sm2)
خدا کنه فصل بعد هدایتی مخشو بزنه بیارتش پرسپولیس حیف این استعداد جذب تیم های اجبنی شه (sm2)
تراکتورسازي 0 - 1 سايپا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 1394/01/27 17:30 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 24'
فولاد 2 - 0 نفت م.سليمان [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 1394/01/27 17:30 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 24'
ذوب آهن 1 - 0 نفت تهران
سر باز نکن ای اشک از جاذبه دوری کن
ای بغض پر از عصیان اینبار صبوری کن
من اشک نخواهم ریخت این بغض خدادادیست
عادت به خودم دارم افسردگی ام عادیست
تنها سر من بین این ولوله پایین است
با من همه غمگینند تا طالع من این است
(sm50)
بار اخرت باشه به قشر فرهیخته ی همجنسگرایان بی احترامی میکنی (sm50)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
به تو ربطی نداره (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تتلو (sm2)
بابا تا همين ٦ ماه پيش هيچ كودوم از اين جوونايى كه الان دارين يه كار ميكنين فحشم بدن حرف فوتبال نميزدن !!! چرا انقدر ميخواين منو انكار كنين و بكوبين ؟!؟ بابا من حق رشد پيام و ميخوام چيكار ؟!؟ پيام موفق بشه من عشق ميكنم چون واقعا دوسش دارم !! من پدرم درومد انقد باهاش حرف زدم !! من خودم رفتم دنبال زمين گشتم گفتم پيام تو بايد بيشتر از بقيه تمرين كنى و به رئال برسى چون ميتونى خودم نوكرتم زندگيمو ول ميكنم ميام باهات !! از خود نامردش بپرسين ديگه چقدر باهاش دعوا كردم !! بابا ميگم قبل بازى النصر دو ساعت همه كسشو قسم دادم كه حاشيه درست نكنه و بعد رفت از رو نيمكت كارت گرفت به من چه ؟!؟ من ثانيه به ثانيه فقط باهاش حرف مثبت زدم خدا شاهده كور شم اگه دروغ بگم !! بابا به خدا نامرديه من نيتم اصلا چيز ديگس. هرچى خوبيه ميذارين پاى خودتون هر چى بديه ميريزين سر منه بد بخت چون تتو دارم»(sm2)
اتفاقا این مورد به من مربوط میشه (sm173)نقل قول:
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 41'
ذوب آهن 2 - 0 نفت تهران
خودتون اومدين باهام سلام عليكم كردين و اونجا عكاساتون اونهمه عكس از ما گرفتن و من ميخواستم برم يكى از بازيكناتون كه لازم باشه بعدا اسم هم ميبرم گفت وايسا بچم طرفدارته داره از مدرسه مياد به زور وايسادم. بعد رفتين گفتين ما تتلو نميشناسيم و از تمرين انداختيمش بيرون !!!! والا به خدا انقدر حاشيه و هياهو سعى كردم درست كنم كه فوتبال دوباره بيوفته سر زبونا انقد خواهش و تمنا كردم و انقدر فحش خوردم تا استاديوم براى اولين بار تو تاريخش پُر شد !! همون استاديومى كه چند روز پيشش هزار نفرم نميرفتن !! آخرشم همه گفتن چون بليت مجانى بوده !! با اينكه يه قرون گيرم نمياد و قرار نيست بياد به خدا قسم تو هر تيميم خواستم برم يه قرون پول نميخواستم بگيرم و فقط قصدم آوردن هوادارام به استاديوم و كمك بوود !! بابا معرفت كجاست ؟! منو چه به فوتبال ؟!(sm2)
چه طرفدارایی دارین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شايعه شد سياسي دو روز پس از آزادي از زندان، با اميررضا خادم معاون پارلماني وزير ورزش تماس گرفت. او در اين تماس از خادم درخواست كرد زماني براي مذاكره در هفته آينده براي تسويهحساب با باشگاه پرسپوليس داشته باشد. سياسي معتقد است حدود 30 ميليارد تومان از سه باشگاه پرسپوليس، استقلال و راهآهن طلبكار است كه بايد همه اين بدهيها صاف شود. در همين شرايط، خادم با يكي از خبرگزاريها مصاحبهاي انجام داد و گفت: «سياسي همچنان عضو هيأتمديره باشگاه پرسپوليس است.» همين مصاحبه، موج ديگري از اتفاقات را به بدنه كشتي پرسپوليس كوبيد چون حسين هدايتي با خيالي راحت از اينكه مورد وثوق وزارت ورزش قرار گرفته، اقدام به تزريق پول به اين باشگاه كرده بود ولي وقتي فهميد باز هم پاي سياسي در ميان است، به يكباره تصميمش را عوض كرد
ما از هرقشری هوادار داریم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قشر خاص و چیز(sm120)نقل قول:
(sm2)
1394/01/27 17:30 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 45'
ذوب آهن 3 - 1 نفت تهران
من شخصا از جامعه فوتبالیست ها، دانشجویان ، عکاسان ، بازیگران ، قصابان ، بقالان، کارگران ، و سایر اقشار محترم به خاطر صحبت های این موجود عذر میخوام!!نقل قول:
من عذر میخوام!
عجب پرسپولیس جذابی شد این فصل!!نقل قول:
واسه خودش سریالی بود
کلا به تو ربطی نداره ولی واقعا برای جامعه ی همجسنگرایان متاسفیم که گِیی همچون تو رو دارند خاک بر سر گِیت کنن مردک (sm120)نقل قول:
چه خوب(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز این کله مرغی مافیا بازیش گل کرد دیوث معلوم نی چی کار کرده همه دارن میبازن (sm2)
هر چی باشه تو هوادار پرسپولیس نیستی همین واسمون کافیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا بعد از دربی گفت من این تیم رو قهرمان میکنم ! همونجا گفتم خدا میدونه آخر فصل چی میشه!!!نقل قول:
نکته جالب کمک این سیاسی عن به کیسه ست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالله امشب میبازیم تا سپاهان 4م بمونه (sm118)