@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بهار اومده چی چی اورده اغا یه دختر جدید اومده باران(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بهار اومده چی چی اورده اغا یه دختر جدید اومده باران(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیکار میکنین شماها هی بن میشین؟(sm120)
یه بار دیگه بن بشین رکورد بن تو انجمنو که متعلق به میثم مولایی فقید بود جا به جا میکنین(sm2)
یکسری مسایل بود، حل شد (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
من غرقِ تو میشم، لبهات که میخنده (sm50)
بخند با لبخدت، زیبا شه آینده ... (sm172)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm46)(sm201)
بیمارشم - فرزاد فرزین (sm118)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm172)
(sm98)
(sm50)
(sm182)
(sm172)
(sm209)
اونایی که کم کم محو فیلم های مستهجن شدن . . . (sm50)
اونا که مغزشون رو گشودن به بهشت روی ریل راه آهن . . . (sm50)
(sm81) (sm127) (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا بازارِ تلخِ عزاداراست ... (sm50)
(sm50)
کیان پورتراب ... (sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می گم میلاد : تو از کار سروش هیچ کس و مهدیار سر در میاری !؟
توی جریان انتشار آلبوم مجاز دیگه دهن همه رو سرویس کردن بس که وعده و وعید دادن . . .
یه بار تمام اشعار توی گوشی یِ سروش بوده که سوخته . . .
یه بار کامپیوتر مهدیار می ترکه . . .
یه بار نظر مهدیار عوض می شه ، می خواد تمام بیتا رو عوض کنه . . .
به نظرت اینا واقعیته یا داستان دیگه ای پشت ماجرا ست !؟
بل کم منتظرن ج ا سقوط کنه تا بر گردن ایران و آلبوم هیچ کس مجاز بشه واقعاً . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم که آماده شده ،
الان فقط مشکل پخش کننده دارن ،
عملا پول ندارن که آلبوم رو پخش کنن ...
یعنی سر جریان فروش آلبوم مشکل دارن !؟
خب دیگه چند تا راه که بیش تر نیست . . .
آیتونز و باقی یِ فروش گاهای دیجیتالی + تعداد محدودی سی دی یِ فیزیکی برای فروش توی کنسرتا . . .
دیگه هر کسی دستش برسه و فرهنگ خرید داشته باشه ، خب یه جوری دیجیتالی می خره . . .
باقی هم که شرایط خرید رو ندارن ، مثل همیشه رایگان دانلود می کنن . . .
خسته نباشی . . . (sm50)(sm127) (sm50)
چیزیه که خودشون گفتن ... (مشکل مالی)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدیار و هیچ کس دیگه بعد از 10 کار ، خوب می دونن که نمی شه توی
بازار موزیک غیر خالتور ایرانی پول چندانی در آورد . . .
فقط یه دل تنها و یه مرگ غریب برای هنر مندا می مونه . . . (sm50)
می گم حمید جان ، سجاد جان قبلاً من و میلاد رو فروخته ، تو برو استراحت کن جگرم . . . (sm2)
(sm25)
خوب سحر خیزی نفر اولی تو صف دانلود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا محموله غیرمجاز داشتن از این ماس ماسکا . بعد پلیس ناجا میگیرنشون سر پل خاجو . زنگ زدن به من گفتن چکار کنیم گیر افتادیم .
گفتم نگران نباشین یه تیلفون میکنم رئیس ازادتون کنند. 10 بار زنگ خورد اخر رئیس گوشیشو برداشت . گفتم برات جورش کردم . ازادشون کن برن.
گفت محمدحسین پیشم می مونه داریم قلیون چاق میکنیم اما علی میفرستم بره به هیچ دردی نمیخوره .(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنهایی میکشتم، تنها، حریفش نمیشم ... (sm172)
(sm50)
پس جریان از این قرار بوده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان سلام.
خیلی خیلی سال پیش من یه چند موزیک از یه خواننده رپ گوش کردم به اسم ((بهرام)) الان در حال حاضر میخونه یا خیر؟
(sm50)
چقدر بی اون غم انگیزه، جمله ی "دوست دارم" ... (sm172)