چرا رفتی قسمت سریال زدی
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا رفتی قسمت سریال زدی
اها اوکی اخه برا من نیس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باعنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جا به جا میکنی ؟ دمت جیز
اون صفه اصلیه بعد و قبل بزن درس میشه
تو خود انجمن چک کن اونجا دیر اپدیت میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا ببرم تاپیکو
نمیدنم کجا جاشه(sm120)اخبار
یه چندساعت دیگه میخا کیسو ببرم دیویدی رایتر بندازم روش.اگه چیزی میدونید کمک کنید.کیونمون نزارنن
مارک خوبش چیه.قیمتش چنده
.نصب کردنش راحته فک کنم.نیاد زیاد بگیره
asus pioneer liteonنقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی.همون سامسونگ رو می گیرم.قیمتش خوبه.تو بازارم فک کنم همین زیاد باشه با ال جی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلیم هم سامسونگ بود