خیلی ممنونم امیر(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تک آهنگ جدید بعد از آلبومش داشته؟
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی ممنونم امیر(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تک آهنگ جدید بعد از آلبومش داشته؟
کلاس داشتم زود بیدار شدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لعنت به هر چی کلاس سرِ صبحِ (sm178)
(sm172)
متاسفانه بهرام خیلی کم کار میکنه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد این کلاسی که امروز داشتیم فوق العاده استنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی در کل لعنت به کلاسای 8 صبح
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
7:30 (sm86)
(sm178)
(sm132)
به یادش نباش!
آخه یارِ تو نیست
یارِ غریبه ست ...
(sm11)
(sm167)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین هادی، این لینکها هم زمانی کار میکردن.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدم دیدم دیوثا دانلود میکنند اما تشکر نمیکنند، زدم کل لینک هارو حذف کردم.
االبته بعضی فایلها دانلود کمی داشتند که خودشون خودکار حذف شدن.
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با این که تلگرام دارم اما بازم از دخترا جزوه میگیرم (sm51)
ایجوری صفاش بیشتره (sm120)
چرا پاک کردی خو . برام آپ کن چند تا شات میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعصاب نذاشته بودن واسم (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به روی چشم، همونایی رو که میخوای، بگو (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]التماس دعا
(sm41) (sm31)
(sm120)
(sm50)
با سلام
شما دارای صندوق پیام خصوصی نیستید لطف کنید یک صندوق پیام خصوصی برای خود ایجاد کنید تا بتوانیم لینک را برای شما ارسال کنیم
(sm50)
(sm50)
(sm198)
(sm70) (sm29)
(sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm50)
زیر تیغ (sm50)
(sm50)
جنگ شده . . . (sm54)
یا جنگ بوده . . . (sm50)
حالا که گیج گیج
حالا که مست مست
با من بگو هنوز
آیا امید هست ... (sm50)
(sm50)
بی شک یکی از بهترین کار های حسین علیزاده آلبوم زیر تیغه (sm50)(sm178)
رفتم و میرم باز ،
هر چند ،
خسته و داغون شده پام ... (sm50)(sm172)
انگار تمام غم های دنیا رو توی این ساز و تار ریخته (sm88)(sm74)
صبح صداش از بلندی های جولان در میاد . . . (sm50)
رویترز . . . (sm74)