(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
گه مرا پس میزنی گه باز خیلی کسکشینقل قول:
(sm3)
به من اگه فرصت بدی ، دنیا رو عاشق میکنم (sm10)نقل قول:
(sm185)کشیدیم به شکنجه دیدی فاییده نداره (sm120)
به به ..گل پسرشو(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
G610- u20نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا
U00
بعضی ها پشتش نوشته U20 ولی پایین گوشی دقت کن رو قسمت پلاستیکی پایین تر از باطری ببین چی نوشته
قبلش از سریال بکاپ بگیر حتما حتما
بعد با فلش تولز فلش کن نیازی به باکس نرم افزاری نداره
(sm128)(sm10)مرسی(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این فرت و فرت فقط از این و اون شکایت می کنه ! (sm2)فکر کنم پروندش از پرونده هسته ای ایران توی شورای امنیت قطور تر باشه (sm2)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبریک میگم احسان خدا براتون حفظش کنه و همیشه سلامت باشه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]